Jak wygląda u Was Wielkanoc?

U nas w sobotę święconka :slight_smile: wiadomo na Święta musi być Żurek, biała kiełbasa, jajka, sałatka jarzynowa, babka :slight_smile: raczej nie robimy prezentów, jedynie symbolicznie słodycze :slight_smile: generalnie nie wiem jak Wam, ale mi Wielkanoc wydaje się bardziej fit jak Boże Narodzenie :stuck_out_tongue:
Ps. No u sernik, sernik zawsze musi być :slight_smile:

1 polubienie

W środę się wybiorę do dino, może jeszcze będą :smiley: a gdzie kupujecie koszyczki ? My musimy kupić nowy i zastanawiam się skąd zamówić lub gdzie stacjonarnie kupić

1 polubienie

U nas zawsze po śniadanku wielkanocnym chowam jajeczka i drobne upominki dla synka :heart: daje mu koszyczek i idzie szukac 🩷 (przynosi i mow zeby schowac mu jeszcze raz​:sweat_smile:)

W domu zawsze rano też czeka na niego prezent od zajaczka wielkanocnego :shushing_face::heart:

1 polubienie

Ja kupilam rok temu w dino :face_with_peeking_eye::grinning: zwykły najzwyklejszy, jak nie masz dużych wymagań co do koszyka to zerknij może już będą u Ciebie :grinning:

1 polubienie

My mamy z Pepco, mieliśmy rok temu jechać do moich rodziców, ale wkoncu nie pojechaliśmy i czegoś na ostatnią chwilę szukałam, i tylko tam jeszcze były

1 polubienie

Ja mialam taki boski koszyczek w ksztalcie kurki ale zaginął podczas przeprowadzki :sob:

1 polubienie

Ooo też muszę się wybrać , bo chcieliśmy w tym roku kupić nowy

Tak w dino jest sporo dla dzieci w tamtym roku kupiłam takie ladne w ksztacie kurczaka i zajaca jutro moge wam wyslac zdjecia tylko musze sobie przypomnieć gdzie one sa :rofl::rofl:

1 polubienie

Taaak możesz wysłać :smiling_face: jutro znajdziesz to już nie będziesz musiała szukać przed Wielkanocą :rofl::see_no_evil:

Znalazlam zdjecie :see_no_evil:

4 polubienia

Ooo ładny :star_struck::star_struck: to jednak przed świtami będziesz szukać :sweat_smile::see_no_evil:

1 polubienie

Hehe no pierw musze poszukac palemki :rofl::rofl::rofl::rofl:

U nas też to jest , myślałam że wszyscy to znają :smiling_face::face_with_hand_over_mouth:

Ja to jestem w szoku , że tylko u niektórych jest szukanie prezentów w ogrodzie :see_no_evil: a jest u was oblewanie wodą ? :smiley:

U nas jest zawsze :see_no_evil::see_no_evil:

Ciekawe czy w tym roku będzie ładna pogoda :star_struck::star_struck: bo póki co zapowiada się pięknie , chociaż z pogodą to różnie

W tamtym roku bylo ciepło pamietam :wink: moze i w tym sie uda :wink:

Taaak , wtedy u nas też była piękna pogoda :star_struck: ale teraz patrzę , że ma już być chłodniej :confused:

1 polubienie

Pogoda sie zmienia co chwile wiec mam nadzieje ze bedzie chociaz te 18 stopni :rofl::see_no_evil:

Córka ma rok, więc w tym roku raczej odpuścimy chowanie prezentów, ale w mojej rodzinie się przyjęło, że Zajączek rozrzuca prezenty po ogrodzie :sweat_smile: nie są to jakieś wielkie prezenty, drobiazgi, czasem tylko słodycz, ale dzieci chodzą i szukają.
Wiadomo, jest tradycja stukania się jajkami :sweat_smile: niestety później nie ma komu jeść tych stłuczonych :sweat_smile::rofl: