Jaką butelkę antykolkową wybrać?

Philips avent i lovi najbardziej zaufane i sprawdzone 

paula.nolbert@o2.pl Jeszcze bym dodała Canpol babies

U nas kroluje Canpol babies

A u nas zdecydowanie Lovi. Ewentualnie Canpol, ale Lovi synowi bardziej odpowiada.

U nas również zdecydowanie Lovi tych butelek używamy od samego początku I fajnie nam się sprawdziły. Widzę że dużo dziewczyn również poleca butelki z Canpolu ja nigdy nie miałam okazji jakoś ich używać do tej pory byliśmy zadowoleni z tych Lovi więc nie zmieniałam ale z tego co widzę  po waszych opiniach są równie fajne

U nas avent się sprawdził. Natomiast lovi i chicco oraz canpol najlepsze. Ja używam 6 

My początkowo używaliśmy  butelek aventa jednak kolki były  chyba trzeba ten czas przetrwać, potem natrafiliśmy na butelki lovi i ogromnym zaskoczeniem były mieciutkie smoczki,canpola mieliśmy niekapek i pomarańczowa butelke która swietnie sie sprawdziła  przy sokach bo jej nie przebarwiły ;) butelke tez kialysmy ale to juz na ostatnim etapie z kaszkami kiedy butelka była tylko na noc.

Przy drugiej córeczce startujemy z Lovi;)

Musimy spróbować canpola i lovi bo lovi mialam lata temu przy pierwszym zobaczymy jak te nowe teraz 

Lovi są bardzo fajne my też mamy i bardzo dobrze się sprawdzają 

A jaki model polecasz mają dużo fajnych kolekcji?

Ja używam z lovi są super 

Ja mam medical, stardust, Indian, botanic, diamonds glass(moja ulubiona) 

Kurcze piękne te kolekcje butelek lovi wypuściła naprawdę teraz tą stardust boska jest

My mamy ale powiem Ci ze jest piękna tylko jest problem ze skala, jakby zrobili widoczna to butelka by była na 6

Ja zawsze byłam z tymi z Canpol i tak było na początku. Teraz wolę te z lovi bo jednak dziurka minimalnie większą i syn lepiej z niej ciągnie mleko

My przy corcr mielismy rozne butelki pierwsA aventu ale z czasem przeszliśmy na Lovi canpolu tez miałam kilka i też nie narzekałam. Przy drugiej córeczce zaczniemy od butelek lovi zobaczymy czy jej podpasuja;)

Ciemne butelki są super jeśli chodzi o podawanie sokow na ciemnych butelkach nie widać przebarwień ;)

Ja to napoje juz podawałam w bidonie 

Butelki że smoczkiem u nas były tylko do mleka. Inne napoje w innych butelkach np że słomka czy kubku z ustnikiem 

No a jeśli dziecko jest małe 5 6 miesięcy? 

Anulka rozszerzalna dietę jak córka miała 5 miesięcy. I wodę podawałam w butelce że słomka