Jaką butelkę antykolkową wybrać?

Magicznypazur może i tak nie wiem jak jest nie dawałam dla córeczki. Wygrałam ja akurat. Więc mam ale skoro lovi zaakceptowała to nie zmieniałam na inną. A podgrzewacza bardzo mało przy mleku używałam 

Te z Medeli z serii Calma też są fajne. 

Magicznypazur dostanę ta butelkę więc po tym co piszesz z samej ciekawości sprawdzę ;) 

Ja to nie będę już próbować tej butelki. Może przy kolejnym dziecku. Zobaczymy jak wyjdzie 

Butelka dzisiaj przyszła i też jej próbować nie będę bo ma smoczek 0+ więc nie będę kupować. Dam ja jednak sąsiadce i dowiem się jak sprawdziła się u niej :) 

Patka to rzeczywiście nie ma sensu kupować specjalnie smoczek żeby przekonać się czy córeczka przekona się i czy będzie jak pisze Magicznypazur

Butelka naprawdę wygląda ciekawie, ale na tym kończy się jej "fenomen". Kuzynka przeszła na butelki Lovi i Canpol ( zamiennie).

Magicznypazur jak wiadomo wygląd to nie wszystko. Jak się nie sprawdza 

Wygląd ma fajny ale żeby ją dziecku trzymać to jest mega nie wygodna. 

Patka nawet nie próbowałam. Więc nie wiem jak się trzyma. Z opakowania nie wyjęłam nawet 

paatka202 trzymanie, mycie, wyparzanie. Wszystko niewygodne. 

No to akurat może być prawda zresztą ciężko się ją od spodu dokręca ogólnie rzecz biorąc faktycznie dziwna ta butelka. 

Patka a pokazywali że to wygodne rozwiązanie bo postawi się i jedną ręką można zakręcić a jednak w praktyce inaczej to wychodzi 

Aneczka moim zdaniem to nie możliwe zakręcić tej butelki jedną ręką 

Patka ja też nie potrafię. 

Patka już dokładnie nie pamiętam jak to pokazywali czy jest antypoślizgowa gumka na dole i ta butelka się nie ślizga i temu łatwo się zakręca jedną ręką czy coś innego. Ale wiem że coś takiego pokazywali nawet na żywo. Więc dać się da..może kwestia wyćwiczenia 

Dla mnie ta butelka po mimo tego że wygląda fajnie jest beznadziejna. Wygląd to niestety tylko jedyny chyba jej plus 

Patka wygląd też nie jest jakiś powalający że tak powiem. Po za tym jak to się mówi wygląd to nie wszystko.

Synek cały czas ma lovi ale sądzę że te butelki nic nie dają bo synek do 3 miesiąca miał kolki a od 3 miesiąca zaczęłam karmić butelka 

U nas niestety na kolki nic nie dawało, ani zmiana butelki.