Jaka czapka najlepiej sprawdzi się w lecie?

Moja córka ma ponad rok i zupelnie nie wiem jaką czapke najlepiej kupic na zblizajacy sie sezon letni :) Dodam ze kazda jest zdarta natychmiastowo:) Czy preferujecie klasyczne bawelniane? Z daszkiem? Z zakrytymi uszami i karkiem?

Ja do synka miałam taka chusteczkę z duszkiem,  słońce w oczy nie świeciło, uszy zakryte.. U mnie się sprawdzila. Później nosił taka zwykła z daszkiem 

Podobny problem miałam z synkiem. Kiedy założyłam jaką kolwiek czapkę szybko go zagadywałam czymś i coś pokazywałam, żeby szybko skupił się na czymś innym, a nie na tym,że ma założoną czapkę.

Najlepiej żeby była delikatna i nie uciskała. Ta o której myślisz , uważam ,że będzie ok. Może na początek spróbuj jakiejś , żeby związać pod brodą ;)

Ja mam taką fajną na wiązanie z daszkiem. Na główce jest cieniutka i ma siateczkę oraz takie dziurki, żeby był przewiew ale uszka są zakryte. Zwykłe z daszkiem ściąga po sekundzie :D

Właśnie taka wiązana na początek uważam,że najlepiej się sprawdzi , aby maluch się przyzwyczaił.

U mnie wczesniej nie bylo problemu mialam zwykle czapki bez sznureczkow. Ostatnio ma mala faze na sciagnie tych czapek :) A poratowalybyscie linkami/zdjeciami?

ja też myśle o wiązanych chociaż mam i zwykłe 

Fajne są chusteczki z daszkiem

aneczka podeslesz linka ?

karcie 

Tez uważam ze te wiązane z przewiewnymi dziurami są chyba najlepsze jeżeli godzi o ochronę i zarazem nie przegrzanie główki

My mamy kapelusik z lekkiego materiału ale jescze nie bylo okazji testowac 

joannak1308@wp.pl nie mam liku bo teściowa gdzieś kupiła stacjonarnie 

Chyba coś takiego Aneczka ?

Tak też takiej używałam ;))

My mieliśmy dla córki takie z daszkiem dookoła teraz jej kupiłem zwykła z daszkiem i tak się jej podoba,że nawet w domu w niej chodzi

poszukam takiej widzialam chyba w SMyk :)

Nati coś w ten deseń 

Mazia a może kapelusz czy nie będzie chciała nosić ? ☺

Nati myślę, że by chciała, ale ma czapkę z daszkiem i jest podjarana :D nawet jak było chłodno to nie było szans na zwykłą czapke bo musiała mieć tamtą 

Moja ma kapelusz, czapkę z daszkiem, chusteczkę z daszkiem. Do wyboru do koloru. Będzie nosić co będzie chciała