Mieliśmy misie z fisher price , i fox z Canpol
Też obserwuje to konto na instagramie i właśnie takie mi się podobają najbardziej . Szkoda, że nie ma takich grających, bynajmniej ja takich nie znalazłam.
Nie wiem, czy dałoby radę wsadzić w to mechanizm. Wątpię
A ja myślałam że to ma dźwięk często mi się właśnie wyświetlało
Jejku ale piękna , bedziesz miała córeczkę ?
Jeszcze nie wiemy, kto w brzuszku mieszka ![]()
No ja właśnie jak szukałam karuzeli takiej , to też myślałam, że one mają pozytywkę ale niestety nie . Są piękne ale tak naprawdę to tylko taka chyba bardziej forma ozdoby .
Można na spokojnke mechanizm zawiesic do takiej karuzeli ![]()
My mamy karuzele z little dutch i polecamy ![]()
O matko… cudna jest ![]()
No to już tak nie bardzo u mnie by pasowało bardziej wolę karuzelę ![]()
Piękna:)
Ta z chicco moze ciut plastikowa… ale melodie ciche i Malej pasuja. To majwazniejsze
Bardziej karuzela czy szumis czy wgl co innego Wam się sprawdziło?![]()
U nas akurat szumis nie zdał egzaminu ![]()
Zanim kupi się szumisia warto sprawdzić jak dziecko reaguje na szum, ja puszczałam z YT i na synka nie działało. Dostaliśmy oddychającą pandę i to lepiej działało na synka niż szum ale to pewnie dlatego że mamy głośno oddychające i chrapiące psy
ale generalnie używaliśmy tego bardzo krótko, synek zasypia od początku ładnie sam, bez żadnych karuzelek, szumisiow itd
O super - dzięki za tip! To tak zrobimy ![]()
![]()
@Kalusia161 właśnie tak mi się wydawało, że te melodie mogą przypasować maluszkom, bo są z jednej strony delikatne, ale nie aż tak żeby się znudzić . Super, że Ci się sprawdza . Mam nadzieję , że też będę często korzystać . I taki plus, że można tą pozytywkę odpiąć i wziąć ze sobą do wózka . Jakoś przeżyje ten plastik ![]()
U mnie Szumiś się sprawdził do wyciszania i do zasypiania. Na malutkiego te szumy działają bardzo uspokajająco. Jednak przy kolce pomagała tylko suszarka ![]()
Hejka. Ja przy pierwszym synku nie używałam karuzeli, a teraz pomyślałam że spróbujemy. Kupiłam używaną na Vinted taką. Canpola kontrastową z melodyjkami i sprawdza nam się super ![]()
A kupujecie już wyprawkę?
Po II prenatalnych zaczniemy powoli działać - czyli w przyszłym tygodniu ![]()