Jaka u was pogoda?

Teraz 30 pokazuje pogoda w tel. W pokoju mam teraz 27 stopni i straszną duchotę. Mam wszystkie okna teraz od strony nawalającego słońca więc jest gorąco i duszno :frowning: dopiero popołudniu świeci z drugiej strony ale i tak już wtedy mam nagrzane

Jeju… Aż mnie ciarki przeszły :face_with_peeking_eye: zupełnie o tym nie słyszałam, jakoś nie jestem na bieżąco z wiadomościami także maskara :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: sama bym zgłupiała i nie wiedziała co robić :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

@ironiczniepateyczna ale ujęcie! :star_struck:

U nas 31 stopni termometr wskazywał o 9:50 już. :face_with_peeking_eye: Co prawda jest tam trochę słońca od rana więc dlatego pewnie, ale wyszliśmy wtedy na pół godzinki dosłownie i ledwo przyszłam z wózkiem tak mnie umęczył ten gorąc :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::sweat_smile:

Ja stwierdziłam że skupiam się na naszej wycieczce abyśmy fajnie spędzili czas chwilę zanurzyliśmy sobie stopy a w jeziorze potem pochodziliśmy na lody żałuję tylko że nie zrobiłam zdjęcia przy tym ładnym napisie Giżycko z tym słoneczkiem No ale już nie było okazji

U nas dzisiaj słoneczko zaczyna mocniej grzać, uciekamy na działkę z synkiem bo w mieszkaniu nie da się wytrzymać :hot_face: a na działeczce basenik czeka :heart:

To ja mam w mieszkaniu 25 stopni , wieczorem wyjdziemy na spacer jak będzie trochę chłodniej

Jutro ma być 31 stopni więc kombinuje co ze sobą poczniemy , dziś było znośnie pojechałam na plażę ale wręcz było troszkę za chłodno

U nas dzisiaj 34 jutro 36 :speak_no_evil:

Dzisiaj juz bylo mega cieplo.
Jak jechalam po Synka o 15… auto pokazywalo 40.5 stopnia.
Jutro ma byc jeszcze.cieplej.
Pogod nie dla mnie.
Wyszlam z dzieciakami o 18 i dalej bylo tak cieplo ze nawert w cieniu ciężko bylo wytrzymac.

Dobrze , że masz klime :wink: masz gdzie się schłodzić

Dziś największy upał , jak tu wytrzymać z dziećmi. Wczoraj zrobiłam obiad żeby Dziś nie gotować i niepotrzebnie nie nagrzewać domu😏

Wczoraj sie chłodziliśmy trochę :smile:

5 polubień

Ale super basen, gdzie kupowałaś ?

Termometr za oknem pokazuje 38 stopni już. Heh

U mnie 32, masakra jak duszno !

I zadowolony? U nas od 3 dni jest permanentny ryk, stek już przysięgał marzę by uciec od małej nawet na chwilę by odpocząć psychicznie. Nie wiem co się dzieje, ale jest taka marudna

@Mamilove ja taki basen widziałam w Action

Może przez tę pogodę ?
Ja dostałam już alert

Nie mam pojęcia, ale ja jestem jak zombie przez to

Ja też alert ale ni widu ni słychu na temat tej burzy

U mnie to samo… ani kropli deszczu a miało padać i myślałam , że chociaż trochę się schłodzi

U mnie w nocy była burza mega !!! Nawet przez chwilę nie spałam bo karmiłam syna ale tak grzmotnęło raz że aż się wzdrygnął na przewijaku więc resztę nocy spał z nami :slight_smile:

O kurcze, u mnie to nie pamiętam kiedy była burza, chyba na początku lipca