Teraz 30 pokazuje pogoda w tel. W pokoju mam teraz 27 stopni i straszną duchotę. Mam wszystkie okna teraz od strony nawalającego słońca więc jest gorąco i duszno
dopiero popołudniu świeci z drugiej strony ale i tak już wtedy mam nagrzane
Jeju… Aż mnie ciarki przeszły
zupełnie o tym nie słyszałam, jakoś nie jestem na bieżąco z wiadomościami także maskara
sama bym zgłupiała i nie wiedziała co robić ![]()
![]()
@ironiczniepateyczna ale ujęcie! ![]()
U nas 31 stopni termometr wskazywał o 9:50 już.
Co prawda jest tam trochę słońca od rana więc dlatego pewnie, ale wyszliśmy wtedy na pół godzinki dosłownie i ledwo przyszłam z wózkiem tak mnie umęczył ten gorąc ![]()
![]()
![]()
Ja stwierdziłam że skupiam się na naszej wycieczce abyśmy fajnie spędzili czas chwilę zanurzyliśmy sobie stopy a w jeziorze potem pochodziliśmy na lody żałuję tylko że nie zrobiłam zdjęcia przy tym ładnym napisie Giżycko z tym słoneczkiem No ale już nie było okazji
U nas dzisiaj słoneczko zaczyna mocniej grzać, uciekamy na działkę z synkiem bo w mieszkaniu nie da się wytrzymać
a na działeczce basenik czeka ![]()
To ja mam w mieszkaniu 25 stopni , wieczorem wyjdziemy na spacer jak będzie trochę chłodniej
Jutro ma być 31 stopni więc kombinuje co ze sobą poczniemy , dziś było znośnie pojechałam na plażę ale wręcz było troszkę za chłodno
U nas dzisiaj 34 jutro 36 ![]()
Dzisiaj juz bylo mega cieplo.
Jak jechalam po Synka o 15… auto pokazywalo 40.5 stopnia.
Jutro ma byc jeszcze.cieplej.
Pogod nie dla mnie.
Wyszlam z dzieciakami o 18 i dalej bylo tak cieplo ze nawert w cieniu ciężko bylo wytrzymac.
Dobrze , że masz klime
masz gdzie się schłodzić
Dziś największy upał , jak tu wytrzymać z dziećmi. Wczoraj zrobiłam obiad żeby Dziś nie gotować i niepotrzebnie nie nagrzewać domu😏
Wczoraj sie chłodziliśmy trochę ![]()
Ale super basen, gdzie kupowałaś ?
Termometr za oknem pokazuje 38 stopni już. Heh
U mnie 32, masakra jak duszno !
I zadowolony? U nas od 3 dni jest permanentny ryk, stek już przysięgał marzę by uciec od małej nawet na chwilę by odpocząć psychicznie. Nie wiem co się dzieje, ale jest taka marudna
@Mamilove ja taki basen widziałam w Action
Może przez tę pogodę ?
Ja dostałam już alert
Nie mam pojęcia, ale ja jestem jak zombie przez to
Ja też alert ale ni widu ni słychu na temat tej burzy
U mnie to samo… ani kropli deszczu a miało padać i myślałam , że chociaż trochę się schłodzi
U mnie w nocy była burza mega !!! Nawet przez chwilę nie spałam bo karmiłam syna ale tak grzmotnęło raz że aż się wzdrygnął na przewijaku więc resztę nocy spał z nami ![]()
O kurcze, u mnie to nie pamiętam kiedy była burza, chyba na początku lipca