Jaka u was pogoda?

U nas tak samo… a rano jeszcze zapowiadali burze :woman_shrugging:t3: no ale nic na burze nie wskazuje ani dzisiaj ani pewnie jutro

Oo to za dobrą cenę udało Ci się dorwać :smiling_face::grinning:
@Paulina.K u mnie deszcz padał i się w końcu ochłodziło :star_struck::star_struck::star_struck: można przewietrzyć mieszkanie
@Efektdomi u mnie 2 grzmotami postraszyło i to na tyle :sweat_smile:

1 polubienie

I gdzie te burze? Gdzie ten deszcz?

Co za pogoda , miało być już chłodniej a tu dziś chyba rekord :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Matko strasznie noc nie przespana

A u nas mimo że w nocy chłodniej i pomimo że okno otwarte to nic nie było chłodniej …. Koszmar tak się pociliśmy jak myszy

U nas z 30 w domu zeszlo na 27 i jest lżej czuć to od razu​:grinning::grinning:

My przwietrzylismy caly dom, aktualnie w domu 24 stopnie wiec da sie juz oddychac, na dworze leje i podlewa moje ogrodkowe plony :face_with_hand_over_mouth:

Mielismy montowac klimatyzacje po sezonie ale jednak chyba jutro przychodzi Pan montowac :face_with_hand_over_mouth: wyszla nas 4500 zł ta podstawowa, najtansza

1 polubienie

Eeee to super :grinning::grinning: taka cena to nic tylko brać :grinning:

A też u nas przewietrzyłam a mam jedną rosę na nosie i plecch :woozy_face::woozy_face:

Zazdroszczę i deszczu i montażu klimatyzacji :smiling_face_with_tear:
U nas się schłodziło, na razie nie ma słońca i lekki Wiater jest mam nadzieję że będzie dziś w miarę bo te upały to była tragedia :face_with_peeking_eye:

U nas pochmurno ale 30 st jest więc klima włączona

U nas dziś pochmurno, trochę kropi, trochę wieje a I tak mega parno :disappointed:

A u nas wreszcie fajnie, wyłączyłam klime i otworzyłam na oścież okna

U nas pochmurno co chwilę pada trzymam kciuki żeby rozpłodziło się do wieczora. Bardzo mi szkoda organizatorów ze względu na to że w ten weekend miały być międzynarodowe zawody balonowe w Nałęczowie i wszystko jest od środy udało się na razie poprowadzić tylko jeden lot.

A miałam taką nadzieję, że dziś wezmę starszą na pokazy tego lotu popołudniowego. Ale wszystko wskazuje na to że będzie fiasko

1 polubienie

Od rana pada, mam nadzieję że dzięki temu się schłodzi i będzie taka przyjemna pogoda :face_holding_back_tears:

2 polubienia

No ja się zastanawiam czy iść na spacer. Bo wczoraj na powrocie złapał nas deszcz . A jak zawsze woziłam osłonkę to wczoraj nie zabrałam :rofl:

1 polubienie

u nas leje, rano padała i było słońce a teraz się zaniosło

Ja byłam przed południem i właśnie myślę czy koło 17/18 jeszcze nam się uda. Prognoza mówi że nie ma dziś padać niby :see_no_evil:

U nas się przejaśnilo i nawet słoneczko wyszło ale temperatura optymalna

U na się rozpogadza, więc śledzę stronę balonów co z lotami o 18