U nas tak samo… a rano jeszcze zapowiadali burze
no ale nic na burze nie wskazuje ani dzisiaj ani pewnie jutro
Oo to za dobrą cenę udało Ci się dorwać ![]()
![]()
@Paulina.K u mnie deszcz padał i się w końcu ochłodziło ![]()
![]()
można przewietrzyć mieszkanie
@Efektdomi u mnie 2 grzmotami postraszyło i to na tyle ![]()
I gdzie te burze? Gdzie ten deszcz?
Co za pogoda , miało być już chłodniej a tu dziś chyba rekord ![]()
![]()
Matko strasznie noc nie przespana
A u nas mimo że w nocy chłodniej i pomimo że okno otwarte to nic nie było chłodniej …. Koszmar tak się pociliśmy jak myszy
U nas z 30 w domu zeszlo na 27 i jest lżej czuć to od razu:grinning:![]()
My przwietrzylismy caly dom, aktualnie w domu 24 stopnie wiec da sie juz oddychac, na dworze leje i podlewa moje ogrodkowe plony ![]()
Mielismy montowac klimatyzacje po sezonie ale jednak chyba jutro przychodzi Pan montowac
wyszla nas 4500 zł ta podstawowa, najtansza
Eeee to super ![]()
taka cena to nic tylko brać ![]()
A też u nas przewietrzyłam a mam jedną rosę na nosie i plecch ![]()
![]()
Zazdroszczę i deszczu i montażu klimatyzacji ![]()
U nas się schłodziło, na razie nie ma słońca i lekki Wiater jest mam nadzieję że będzie dziś w miarę bo te upały to była tragedia ![]()
U nas pochmurno ale 30 st jest więc klima włączona
U nas dziś pochmurno, trochę kropi, trochę wieje a I tak mega parno ![]()
A u nas wreszcie fajnie, wyłączyłam klime i otworzyłam na oścież okna
U nas pochmurno co chwilę pada trzymam kciuki żeby rozpłodziło się do wieczora. Bardzo mi szkoda organizatorów ze względu na to że w ten weekend miały być międzynarodowe zawody balonowe w Nałęczowie i wszystko jest od środy udało się na razie poprowadzić tylko jeden lot.
A miałam taką nadzieję, że dziś wezmę starszą na pokazy tego lotu popołudniowego. Ale wszystko wskazuje na to że będzie fiasko
Od rana pada, mam nadzieję że dzięki temu się schłodzi i będzie taka przyjemna pogoda ![]()
No ja się zastanawiam czy iść na spacer. Bo wczoraj na powrocie złapał nas deszcz . A jak zawsze woziłam osłonkę to wczoraj nie zabrałam ![]()
u nas leje, rano padała i było słońce a teraz się zaniosło
Ja byłam przed południem i właśnie myślę czy koło 17/18 jeszcze nam się uda. Prognoza mówi że nie ma dziś padać niby ![]()
U na się rozpogadza, więc śledzę stronę balonów co z lotami o 18