A ja dzisiaj zaszalałam zmieniłam opony a mi pokazuje jutro śnieg z deszczem ![]()
![]()
![]()
My już wymieniliśmy tydzień temu ![]()
U nas dzisiaj ładnie słonecznie ale zimno.
A u was też tak bardzo podwyższyli ceny. Ja bym łam w szoku w zeszłym roku płaciłam 80 zł mniej
U mas masakra dziś było pochmurno a pod konoec dnia lekkie przejasnienia i wieczorkiem ulewa na całego
chłodno , ja się pochorowałam, dziś corka ze szkoły zwolniona bo chora źle się czuje , z mlodszymi dalej walczę z ich katarem
masakra jestem dziś wykończona…
Dlatego my zawsze czekamy z wymiana , bo z pogodą to zawsze różnie . @chloria ale u Ciebie się pięknie zapowiada ![]()
@Magdallenka0897
Mam nadzieję że tak zostanie
🩷
Mąż zmienił wczoraj także witaj w klubie
Mąż płacił 120 za wymianę zamach kół także grobo.
No u mnie od piątku słoneczko i pięknie
Oby u każdego było tak pięknie ![]()
![]()
Wczoraj jak usypialam mała to akurat facet z enei przyelszedl . Dzwonek , pozniej szal psow
puknelam mu w okno zeby wchodzil i w tym czasie zamknelam psiaki w pokoju , oczywiscie juz bylo po spaniu , ale mam nadzieje , ze juz sie sytuacja nie powtorzy i bedziemy mieli stabilne te rachunki ![]()
A ogolnie to dzisiaj u mnie bylo w kratke , raz ciemno , deszczowo a za chwilke słońce ![]()
U nas cały dzień zimno, a słońce dopiero na wieczór wyszło😂
U nas od rana mgla, szaro i zimno ;/
Pojawilo sie sloneczko. Ale chlodno - na razie 3 stopnie.
Ale i tak bedziemy korzystac zaraz i ide z Malą na spacer bo od polidnia juz deszcz znowu pokazuje
U nas dzisiaj piękna pogoda. Słoneczko świeci aż chce się żyć jest co prawda tylko 16 stopni ale przepięknie.
No chciała bym żeby tak było ale dzisiaj prima aprilis więc która się dała nabrać przyznać się. ![]()
![]()
![]()
![]()
Karcia aż 16.stopni
Ja czekam na taką temperaturę
U nas mąż za swoje auto zaplacił 150 zł ale on tam ma duże felgi i czujniki a to niby wtedy drożej.
W moim aucie mamy całe koła to mąż wymienił sam wiec jeden koszt odpada ale musimy nowe opony kupić więc na jesień będzie trzeba znowu zapłacić.
U mnie pobudka o 6 ale jak zjadł to spał jeszcze do 7 ![]()
U nas wyszło nawet na chwilę słoneczko, ale już zaszło. Nie pada i rześka pogoda
U mnie słoneczko, ale bardzo zimno ![]()
My sie szykujemy na spacer, za oknem wydaje się ładna pogoda ![]()
A ja dziś wyjątkowo daruję sobie spacer, mąż pojechał w delegację a ja nie mam serca zostawić piesków samych w domu i wyjść tylko z synkiem. Pewnie wyjdziemy tylko na taras