Mąż w domu dziś więc wlepiam mu synka i sprzątam między drzemkami ![]()
U mnie pogoda sie jeszcze nie zdecydowala czy jest cieplo czy chlodno
znowu wyczuwam przeplatanke , chociaz mam nadzieje na ciepelko jednak
@Karcia mnie od rana atakuja z żarcikami ![]()
wiec w Twoj uwierzylam ![]()
U mnie dzisiaj żadnej chmurki, zero wiatru, mąż został w domu bo musiałam jechać do lekarza. Mówi żebym zostawiła wózek, a ja że wrócę to pójdziemy razem, przecież to długo nie potrawa. Mhmmmm mam numerek 25, właśnie wszedł numerek 1
ostatnio też tu byłam od samego rana i stwierdziłam że przyjadę po 10 to zdąży lekarz poprzyjmowac większość. Ludzie z kolejki mówią że spóźnił się 1,5h ![]()
To prawda pogoda może zaskoczyć. U nas dzisiaj leje i są 4 stopnie
@Mamuska357 ja za wymianę kół i przechowalnię zapłaciłam 380 zł, gdzie w poprzednim sezonie płaciłam 80 mniej
@Mamuska357 Zazwyczaj płaci się ona zej za alufelgi a inaczej za stalowe. Nie ma różnicy w wielkości kół. Ale zazwyczaj teraz na letnie zmienia się na alufelgi więc jest drożej. U nas ceny 130 zł za wymianę z wyważaniem.
No ja muszę jeszcze kupić felgi stalowe z czujnikami i się boję cen
U Nad już po sloneczku. Zaczęło padac.
Ale zdążyłyśmy zrobić szybki spacer
Zdecydowala sie pogoda , mamy pelne słoneczko
jak sobie radzicie gdy slonce razi wasze maluchy ? Mam zagiel ale i tak czasem sie promienie dostaja i mala sie strasznie zlosci , w aucie to samo , macie jakies pro tipy ?
U mnie rano duża mgła i skrobałam samochód przed 9.00, teraz ładne słoneczko wyszło i się rozpogadza ma być 11 stopni. Niedługo spacerek ![]()
![]()
Oj tak, są to spore koszty, mąż kupował na jesień/zimę i jak mi pokazywał “super oferty” to tak mnie nerwy braly, że już prawie mu walizkę pakowałam do wyprowadzki ![]()
![]()
![]()
A pogodowo u nas słonecznie
![]()
Spacerek dopiero przed nami ![]()
@asiam1 właśnie u nas też jak słonce czasem wpada to wprost do oczu, i tak myślę czy właśnie jakichś bejbikowych okularków przeciwsłonecznych nie będzie trzeba, bo nie wiem jak to rozwiązać ![]()
Wlasnie ja tez non stop ogladam te okularki
mega slodkie to jest , tyle , ze na miescie nie widzialam nigdy bejbika w takich okularach i zastanawiam sie dlaczego . Czy dzieci po prostu nie lubią i ciezko przyzwyczaic , czy moze sa jakies przeciwskazania ![]()
Ja wtedy ciągnę tyłem do słońca jak mocno go razi, a w aucie zarzucałam ostatnio pieluchę na poręcz fotelika żeby zasłonić. Też szukam czegoś sensownego, zastanawiam się nad parasolką do wózka i taką przyczepianą roletką na szybę do auta
Ja właśnie mam ze starego auta do sprzedania, ale jakoś nie mam głowy do tworzenia ogłoszenia. Tak mi miał pomóc mąż…
@asiam1 też myślę o okularach przeciwsłonecznych dla małej. Zaczęłam powoli szukać, ale nic na razie konkretnego fajnego nie widziałam
Ja chce auto sprzedac
i tez sie zbieram do wystawienia ogloszenia juz chyba 3 miesiac
nienawidze tego robic
U nas dzisiaj 11 stopni i słoneczko
@AnetteSo ciekawe jaka u nas są ceny, my dajemy znajomemu to zawsze niższe ceny mamy
Też nam auto do wystawienia. Miałam zrobić to w grudniu, jak miałam robić zdjęcia to oczywiście zaczął padać śnieg później wiadomo jak w tym roku wyglądała zima. A teraz jestem zła bo jest kwiecień i zaraz będę musiał ubezpieczyć auto. ![]()
![]()
![]()
Oooo mam to samo. Już miesiąc się zbieram żeby w nim posprzątac i wystawić na sprzedaż ale jakoś się zebrać nie mogę. I kończy się tylko na mówieniu , nooo trzeba posprzątać, ale faktycznie muszę to zrobić po świętach albo jeszcze może w piątek chłopa zmotywuje żeby ogarnął i porobił zdjęcia
Ja juz z desperacji mowilam mojemu , ze pojedziemy do komisu i ile dadza tyle bierzemy i spokoj
ale sie nie chce zgodzic
Pogoda ladna ale co z tego jak stoje w korku ![]()
U nas się płaci za w wielkość kół i za to czy są opony zdejmowane czy też nie.
@AnetteSo co to znaczy że płacisz za przechowywanie?
U nas pogoda się pogorszyła, zaczęło padać i juz nie ma słoneczka
Serio za wielkość kół pierwsze słyszę, no tak bo jak zmieniasz opony na felgach już gotowe tylko wyważyć bez ściągania to inna cena. A jak ściągają z felg i zakładają inne to inna. Tak jest wszędzie ale od wielkości to naprawdę pierwsze słyszę ![]()
No I ma rację tu akurat jestem za twoim mężem hihi