Jaka u was pogoda?

No my właśnie też musimy sprawdzić Klimę

Jak mąż wrócił do domu ze złamaniem to go wysłałam uberem na sor i uberem wrócił w środku nocy, żeby nie ciągać ze sobą synka. Bo to akurat stało się wieczorem jak synek już spał. Dobrze że z naszej wioski nie było problemu z uberem.
Ale za to jutro będę robić za kierowcę do ortopedy i pewnie na kolejne prześwietlenia bo na sorze nie dali mu zdj rtg.
@Kalusia161 a kiedy będziecie mieć wyniki z badań ?

Ja dziś skosilan trawę i na szczęście ominęło mnie podlewanie bo już strasznie leje

Opis ma moec w poniedzialek. Ale jakos znajomy patrzyl na zdjecie i nic poważnego podobno. Opuchlizna powinna szybko zejść. Chodzic w ortezie. Mamy kule. I L4 do środy

1 polubienie

Dzisiaj bylo deszczowo , to pojechalismy do galerii w niemczech . Uwielbiam tqm ich wystawy z roznych okazji . Tutaj akurat z okazji nadejscia wiosny :smiling_face_with_three_hearts:

I ostatanio mowilam wam o butelkomatach i ich systemie , to u nich akurat przy kauflandzie są 4 maszyny a z tylu cala logistyka i pracownicy , którzy na biezaco czuwaja nad tym aby nic sie nie blokowalo

5 polubień

Twoja córa to niezły słodziak :hugs::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::sparkling_heart:

To aż tak masz blisko granicy?

A u Nas od jutra strasza burzami z dużymi ulewami. Alert od jutra południa cala dobe.

U nas jutro też burze i deszcz i 22 st zapowiadają

1 polubienie

U nas jutro 10 stopni ;(
Dzisiai 22 :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

Jakie fajne motyle.

No i tak powinien wyglądać system kaucyjny a nie to co w Polsce, co chwilę zapchane automaty. Przysięgam ani razu nie zdarzyło mi się abym przyszła pod butelkomat i nie było komunikatu albo że jest przepełniony albo że jest problem i zgłoś obsłudze

Ja bym chciała żeby trochę więcej popadało , straszna susza jest , trawy takie żółte

Dziekuje :heart: tak wlasciwie to mieszkam na granicy :grin: do niemiec na pieszo z poprzedniego mieszkania mialam 500 metrow , teraz mieszkam bardziej na uboczu wiec jakos kilometr :joy:

Też bym chciała, jeszcze dzisiaj odgrywałam miss mokrego podkoszulka. Chciałam podlać trawę łapie za wąż i pistolet włączam wodę wszystko na mnie leci bo sparciało

Heheh , to raz mi podobnie zrobiło tyle że pod kamerą i tata mój miał niezły ubaw ze mnie potem :joy:

U nas strasznie wieje i pada . @Mama.kacperka dokładnie deszcz się przyda, co inne powietrze będzie i trawa będzie ładnie Rosła i też nie będzie takiej suszy

Ooooo to faktycznie bliziutko.

@AnetteSo a co to siedziało ? Źle był ustawione? Jak byłam dzieckiem to jeździłam nad jezioro do Sielpi koło Kielc i tam co roku był wybór Miss Mokrego Podkoszulka ……mogłabyś brać udział :laughing:

1 polubienie

Aaa to daj znać czy rzeczywiście będzie lepiej :smiley:
@Efektdomi o matko, fenomenalna niania. Ja to podziwiam odwagę takich osób, że tak lekko podchodzą do opieki nad czyimś dzieckiem.
@Mamuska357 pewnie, jak zdalnie pracujesz, to na prawdę byłoby ciężko. Niani właśnie też by się gorzej pracowalo

No dokladnie, ciężko zapanować nad dzieckiem jak lgnie do rodzica. Poza tym dziecko inaczej się zachowuje w domu a inaczej właśnie w żłobku

Mój syn to nawet inaczej chodzi :smiley: teraz syn kończy rehabilitację i pani przedostatniego dnia pyta czy on zawsze taki wesolek :smiley: albo moja mama jaka zdziwiona po świętach, gdzie byliśmy u niej prawie tydzień, że jednak wnusio nie jest aniołkiem cały czas :smiley:

Nooo dokładnie…… i się okazuje że poza domem to dziecko grzeczne i ułożone

Wiesz co jednego nie schowaliśmy na zimę był na dworze niby w komórce ale przez te mrozy się popsuł