Jaka u was temperatura?

@ironiczniepateyczna u Nas też spory mróz ale nie byl odczuwalny az tak bardzo.

U Nas od wczoraj alerty o silnych ipadach sniegu. W nocy nie padalo. Teraz zaczyna coś pruszyć. Jest troche sniegu więc jakoś wiecej już nie trzeba. Na temomentrze -5 obecnie

1 polubienie

U nas -6 i strasznie wieje wiec napewno bedzie odczuwalne wieksza temperatura :cold_face::cold_face:

U mnie -4 i też sypie od rana może nie jakoś bardzo ale jak tak będzie cały dzień pruszuc to i napruszy. Ale u nas fajnie bez wiatru. Mały je śniadanie i idziemy zaraz na sanki hihi

1 polubienie

Ooo to mlody szczesliwy , ze pokorzystacie . U mnie szklanka na drogach , -6 ale narazie nie pada
@ewelka8990 o tak , odczuwalna jest zdecydowanie nizsza , u mnie tez mrozny wiatr :cold_face:

U nas pięknie -3 bez żadnego wiatru. Ale śniegu nawaliło z 30 cm od rana. Właśnie byliśmy odśnieżać i na sankach. Bardzo przyjemnie jest tak postać i popatrzeć. Odśnieżać już trochę mniej przyjemnie :rofl::rofl:

Ja nie moge sie doczekac az legalnie bede mogla JA z mala pozjezdzac na sankach z gorki :see_no_evil: bo teraz to bedzie glupio wygladalo jak maz z mala w wozku bedzie stal a ja na sankach no nie ? :rofl:

Nie koniecznie widziałam taki filmik na Facebooku matka zjeżdżała z górki a mąż z dzieckiem w wózku na dole. Było tam pełno dzieci i pod spodem dopisek, nikt nie wie które moje- matce się też należy, więc śmiało tylko żeby dzieci na górce były :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Ja sprawdzam, ale obok mnie na ogół jest takie w miarę. Ale w zimie często jest tragiczne.

Hahahhahaha o i super !

My wróciliśmy z dworu i wszyscy nosy czerwone :sweat_smile: jak rudolfy . Pełno śniegu, mróz i wietrznie. Smal po buzi dobrze że syn był opatulony.

4 polubienia

U Nas sypie już konkretnie. Zaraz jemy obiadek i na polko :slightly_smiling_face: maz Bedzie.odsniezal a ja z Synkiem troche pochodze.
Maly raz spadl z sanek i nie chce na nich jezdzic na razie.

1 polubienie

U nas sypie od rana tak konkretnie, niestety gil i kaszel na pokładzie to szaleństwo musimy odłożyć na inne dni🫣

U nas sypie od samego rana. Mąż w pracy od 6 rano i jeszcze go nie ma. Już 3 razy odsniezalam. Na szczęście mąż przyjechał wielkim traktorem i mi podjazd odśnieżył ale cała reszta niestety została. Ja odsniezalam a mały chciał na sanki aż biedny płakał. Ale ja mam sąsiadów :rofl::rofl::rofl: wpadli na 4 łopaty, chwila moment i było odśnieżone :rofl::rofl::rofl: jak mąż wróci mają wpaść na kawkę :grin::grin::grin::crazy_face:

1 polubienie

U Nas tak. Zmno ale byliśmy sie przewietrzyć.

8 polubień

Genialne ! Chyba tak zrobie , to poczekam zeby nasypalo jeszcze i trudno , ubiorę czapke szalik , a ze z metra cieta jestem to moze nikt nie pozna :sweat_smile:

1 polubienie

U nas bez alertów w miarę spokojnie, ale i tak niektóre drogi jakby nie ruszone :confused:

1 polubienie

My też akurat byliśmy na spacerku. Fajnie tak popatrzeć bo tydzień temu ulepiliśmy bałwana i dalej stoi :grin: chociaż już powoli wygina się na bok :wink:

U nas dzisiaj kolejny alert, cały czas pada snieg i wieje , można ciągle odśnieżać i dalej biało

Koniecznie Zdjęcie wyślij. Weź sobie szalik na nią o nikt nie poznawkto ty jesteś :grin::grin::grin:

Narazie to tylko zimno a snieg nie pada :woman_shrugging: musze byc cierpliwa . Jeszcze jutro okulista z mała . W ogole standardowo polska mnie nie zaskoczyla . Dostalam skierowanie na OBOWIAZKOWE badanie wzroku dla niemowlat 4 miesiecznych . Tego samego dnia dzwonie sie zarejestrowac a pani mi mowi , no spoko to kwiecien :rofl: mowie , ze kurcze ale przeciez 4 miesiace , ze niby obowiazkowe , a ona , ze nie to nie ma znaczenia kiedy :sweat_smile::see_no_evil: pytam wiec o wizyte prywatna a pani odrazu aaa to nawet w grudniu możemy :sweat_smile: zapisalam ja juz na styczen , bo jednak przed swietami to i tak bylo co robic :sweat_smile: kocham nfz

1 polubienie