Też pierwszy raz słyszę o tym okuliście ale jak u Was tak jest to super bo to ważne.
@Efektdomi też miałam telefon, żeby pobrać próbkę ponownie. Ja trafiłam na taką głupią babę w szpitalu co przy pobieraniu krwi z piętki nakłuła siebie a nie Małego. Narobiła wrzasku, zdenerwowała nas i dziecko a potem sie okazał, że rozmyła próbkę woda … i trzeba było jechać a co moich nerwów i łez to tylko ja wiem
Nooo dokladnie ja już też nie pamietam ja to było…. Chyba tak, że znalazlam to w skrzynce, że wyniki wyszly zle i trzeba powtórzyć a ja w panice zadzwonilam tam i mi babeczka wytlumaczyła, że jednak była zle pobrana probka
U nas też pamiętam jak najstarZa spadła z sanek jak była mała tak nie dało się jej już na nich posadzić aż przyszła kolejna zima i zapomniała o upadku.
A co do zdjęcia Ale masz pomocnika🥰 @Efektdomi masakra to nieźle ja bym odrazu pewnie zrobila tak samo że dzwoniła bym aby dowiedzieć się czegoś więcej . Ja zaraz panikuje jak jest coś nie tak z wynikami.
Update z okulista
Okazalo sie , ze po prostu u nas kieruja tak szybko dp okulisty … po co ? Nie wiem
Mala widzi , co wiedzialam . Nie ma zadnych chorob i plusy tak jak podobno dzieci powinny mieć. Zakrapianie oczek jej sie nie podoba , ale ogolnie wizyte zniosla dzielnie . Nastepna 13/15 miesiecy
@Mamamamusia u Nas wczoraj caky dzien śnieg padal. Mąż mówi ze rano z drogami slabo ale jak wrcal z pracy to były juz w miare.
Ale zas na jutro zapwoidaja rano intensywne opady.
U nas jest-7 zimno jak … Śnieg leży i bardzo mu się chce stopnieć. Jutro też zapowiadają opady i tak w granicach 80% więc pewnie coś popada. Chciałyśmy zimy to mamy jedyny plus taki że trochę tą ziemię wymrozi i może będą lepsze plony na lato hihi
Dobrze że nie musze nigdzie jeździć ani wychodzić od zeszłej nd w domu siedzę cały czas , w tą niedzielę jechaliśmy autem zeby przepalić przez te mrozy do babci na obiad. Jedynie ze straszą przed dom czasem na piecu mam 23 i tak można siedzieć w domu
Aaa nie edit bylam z koleżanką na kawce popołudniu przecież , musiałam autem jechac , ale ciezko się wracało po 21 bo już slisko bylo
3 lata temu nie mielismy nic , ani wisni , ani sliwek no nic , po prostu nic , bo zimy nie bylo i wszytsko zaczelo sie budzic do zycia , az tu nagle przymrozki i niestety z plonow nici . W 2025 cos tam juz bylo do zbierania, najgorsze byly sliwki , bo doslownie padaly jak deszcz codziennie a ja wtedy bylam juz meega wysoko w ciazy i ciezko bylo to ogarnac i wyzbierac (obdarowalismy sasiadow , rodzine , znajomych i sami jeszvze pomrozilismy tak duzo tego bylo ) wiec i w tym roku mam nadzieje , ze bedzie co zbierac
Ja chcialam zime i dalej sie ciesze jak dziecko gdy patrze przez okno a tam snieg moj wiek mentalny pod tym wzgledem to jakies 7 lat
Ja dzisiaj byłam na spacerze z podwójnym wózkiem to zwątpiłam, wgl chodniki są nieodśnieżane. Normalnie będę miała zakwasy @asiam1 to u nas ciepło jest, teraz jakiś mróz delikatny, ale w dzień super było
No właśnie bo to jest naturalną zimie mają być mrozy żeby później wszystko nie obudziło się za wcześnie. Gdyby teraz było tak jak wlna początku grudnia 10-12 stopni to ja miałam wrażenie że raz moje kwiatki się obudzą i będą kwitnąć życzę ci duzooo zbiorów. Może zrobisz jakieś święto śliwki olbo coś to przyjedziemy z mamami z forum i pomożemy zbierać. Ja się pisze
Piękny widok Ale jak właśnie odśnieżałam samochód to mi się mniej podoba zwłaszcza , że weszłam do domu patrzę przez okno a ja ogarnęłam pół samochodu nie wiem co ze mną , zmęczenie czy coś innego .
Dobrze że nie zrobiłaś tak jak mój kolega z pracy. On ma peugeota niebieskiego i koleżanka też ma bardzo podobnego i też niebieskiego. Wyszliśmy z pracy po 8 godzinach samochody zasypane i on mowi że skrobaczki nie ma. Ja miałam miotełkę taką więc mu dałam i tak gadamy i odśnieżamy te samochody. On chce wsiadać do środka a tu zamknięte i nie da się otworzyć klika tym pilotem a tam 2 samochody dalej widać migacze. Okazało się że koleżance odśnieżył a nie swój
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.