Jaka u was temperatura?

Jezu ja wszystkie chmurki kocham - czy malinowa, jagodowa czy wiśniowa :face_holding_back_tears::heart::heart::heart:

1 polubienie

@Kalusia161 super bransoletka :heart: ja dziś pierścionek wybierałam za urodzenie synka :heart:
@chloria malinowe chmurki super są mimo, że ja akurat nigdy sama nie robiłam

2 polubienia

Jeju kocham wszysko co wisniowe, a nigdy nigdzie nienwidzialam wisniowej chmurki :heart_eyes: ale bym zjadla

Ja najbardziej lubię malinową :stuck_out_tongue: ten kwasek maliny jest cudny​:heart: ale tamtymi od czasu do czasu nie pogardzę :slight_smile:

2 polubienia

W cukierniach nie widziałam - jadłam tylko domowa :smiling_face_with_three_hearts: Jeszcze robią jagodowa oraz brzoskwiniowa :smiling_face_with_three_hearts:

Nie nie do mojej 40 jeszcze troszkę brakuje ale już bliżej niż dalej :rofl::rofl::rofl:

A no w zasadzie to zmieniadzmaliny na wiśnie i gotowe.

W sumie nie wpadłam na to że chmurka może być inna🤣

Ja też, ale proces jej robienia jest dla mnie tak długi, że robiłam ją jedynie dwa razy w życiu :sweat_smile:

2 polubienia

Co dostalyscie na dzień kobiet? Pochwalcie się. My od mojego taty dostałyśmy zdrapki :rofl::rofl::rofl: wygrałam 15 zł a córka 32 matko ale żeśmy się cieszyły jak małe dzieci :rofl::rofl:

2 polubienia

Tez dostalam zdrapke z corka ale nic nie bylo :see_no_evil::rofl::rofl:

6 polubień

Ja wiem , ze to tylko zmianic maliny na wisnie , ale nigdy nie widzialam i w sumie bym na to nie wpadla :rofl:
My dostalysny kwiaty , mąz nie zapomnial o swojej drugiej kobiecie :smiling_face_with_three_hearts:

Super prezenty dziewczyny !

Ja też bym na to nie wpadła że można ale to tak samo jak można zrobić ciasto Shrek w wersji pomarańczowej :rofl:

1 polubienie

Te ciasteczko bym zjadła :face_with_hand_over_mouth:🩷

2 polubienia

O tak kfiotki jak kfiotki ale ciastko cieszy najbardziej :rofl::rofl:

Oo to taki dziś mem idealny widziałam :drooling_face::laughing:

5 polubień

Za mna dzis caly dzien chodzilo cos slodkiego :roll_eyes: ale poraczylam sie karmi i jakos mi przeszlo . Juz sie robi coraz trudniej z tym detoksem cukrowym :see_no_evil:

2 polubienia

Są kryzysy, ale potem jak się spróbuję to wszystko jest za słodkie :stuck_out_tongue: parę razy w życiu próbowałam :smiley:

Bardzo dobry byl malinowo czekoladowy :heavy_heart_exclamation:

2 polubienia

Ja zażyczyłam sobie randkę w kawiarni i deser lodowy :partying_face::sweat_smile:

> Cytat

1 polubienie

A ja wczoraj zrobiłam sobie spacer 7km sam na sam :rofl::rofl::rofl: dawno nie czułam się taką bezdzietną lambadziara xD

2 polubienia