Oj taka samotnia też by mi się przydała, na razie zawsze albo z bliźniakami albo ze starszą, albo z całą trójką ![]()
A na dzień kobiet mnie wzięło na ciasto, takie z kremem
a żeby zaznać odrobinę luksusu wysłałam męża po kawę do żabki jak byliśmy na placu zabaw ![]()
O u nas też wczoraj kawka z żabki weszła
ogólnie najbardziej lubię z Maca, ale ząbkowanie też daje radę ![]()
Dzisiaj światowy dzień Barbie, DJa, drzemki w pracy i Polskiej Statystyki ![]()
![]()
![]()
Ja uwielbiana przed ciążą kawę - a w ciąży totalny odrzut… 2 podejścia zrobiłam i niestety, nie smakuje mi tak jak wcześniej ![]()
U was też już taka piękna pogoda ? Tylko te poranki takie mroźne ![]()
![]()
![]()
Tak tak, słoneczko zagląda do mieszkania, a na termometrze 2 st ![]()
Ja też lubię z maka, ale ogólnie nie jestem wybredna. Jak idę na spacer do robię do termosu z ekspresu. Ogóle jak go kupiliśmy to długo nie piłam kawy na mieście bo uważałam że szkoda kasy jak mam w domu
ale tak żeby sobie dogodzić to trzeba coś poza domem też zjeść/wypić ![]()
@Magdallenka0897 U mnie dzisiaj zapowiada się 17 stopni i już miałam w planach spacer ale mój przedszkolak pochodził tydzień i dzisiaj idzie ale do lekarza na 12.30 to spacer przejmie babcia ![]()
Ja uwielbiam smak kawowy , wsyztskie czekoladki no mniaaam , ciasto kawowe pycha . Ale jesli chodzi o sama kawe to spoko , ale bardziej mleko z kawą , niz kawa z mlekiem . Teraz wystarcza mi kawa zbozowa ![]()
Mi zawsze kawa pięknie pachnie a w ciąży odrazu brało mnie na wymioty jak poczułam , ochydny zapach masakra. Czułam na kilometr, smak był też inny . Na szczęście po ciąży wszystko wróciło do normy
piję po 2_3 dziennie , nadrabiam po ciąży.
U nas pięknie na dworze, słonecznie już dwa tygodnie tak mamy🥰
Ja tez bez kawy nie umiem zyc
u nas tez codziennie po 16-17 stopni;)
Też uwielbiam wszystko co kawowe. Ostatnio miałam paczkę w pudełku po cukierkach kopiko. Ale mam teraz ochotę na te cukierki
z 10 lat ich nie jadłam i nigdzie ich nie widziałam
Jesli masz Carrefour kolo siebie to tam dostaniesz;)
@asiam1
Ja jestem też team mleczna kawa! Kocham te wszystkie ulepy ze Starbucksa ![]()
@Patrycjaw25
Mam nadzieję że u mnie wszystko się ureguluje i wrócę do kawki ![]()
Oo to u was cieplutko , zazdroszczę ![]()
też bym chciała tak , u nas do 13 jak narazie ![]()
@chloria napewno kochana masz mnie za przykład że powraca smak
a kiedy rozwiązanie?
@Patrycjaw25
Początkiem sierpnia - aktualnie 18 tydzień ![]()
Oooo też tak miałam. Aż byłam zła na siebie że pić nie mogę na szczęście w 3 trymestrze przeszło i po ciąży już całkiem. Pije tak jak piłam hihi
Haha czasem zwykły spacer wystarczy żeby się zresetować
No my właśnie zastanawialiśmy nad kupnem takiego porządnego, ale jak brat miał kapsułkowy i też sobie kupiliśmy to po czasie nam się znudził i leży w szafie ![]()
jednak nie ma jak ktoś zrobi kawusię xd
@ironiczniepateyczna
Miałam kapsułkowa z dolecę gusto, ale mam wrażenie że coraz gorsze w smaku kawy były. W ubiegłym roku, w nagrodę za obronę mgr sprawiłam sobie prawilny ekspres ![]()
Oo to jeszcze trochę zanim się spotkasz z swoim maluszkiem ![]()
Mój synek jest z sierpnia tylko końcówka, za pół roku będziemy świętować roczek
już zastanawiam się jaki tort mu zrobić ![]()
A co do ekspresu też mam ten z dolce gusto, ale na zakończenie budowy naszego domu planujemy sobie z mężem sprawić normalny ekspres🤗
Ja mam ekspres DeLonghi i powiem wam że najlepsza kawa to mieszana z 3 różnych ziarnistych. Czasami wyjdzie lepsza niż że Starbucksa haha
Ja mam philipsa juz pare lat ale mysle nad nowym ![]()