Moja nie chciała spać w gondoli w pewnym momencie, jedynie na boczku można było ją ułożyć bo było jej już za ciasno.
Co do tego spania na brzuchu to też jej jest niewygodnie bo a . Kombinezon ja pewnie krępuje b. Pewnie jej spada kaptur na głowę plus suwak czy napy, możesz pomyśleć tak jak dziewczyny piszą o jakimś ciepłym ale bardziej elastycznym jak z wełny kombinezonie ale znów to jest na chwilę rozwiązanie bo jednak na mróz i śnieg taki to może być za mało
Oj u nas jest zawsze placz jak tylko kombinezonik zakładamy i czapeczkę a potem jak już leży w gondoli to sobie zasypia spokojnie dzieci ogólnie nie lubią być ubierane w kombinezony które ograniczają im ruchy.
Oj tak, moja jak tylko widzi bluzę to wie że szykujemy się na wyjście i kurtka i czapka to jest masakra żeby założyć, a potem szczęśliwa że jest na dworze
Ale cię pociesze że jak będzie starsza to sama będzie ci przynosić kurtkę i buty żeby iść na spacer . Moja teraz jak widzi że szykujemy braciszka to leci po kurtkę i buciki przynosi i rzuca nam przed nogami żeby jej założyć
@Wesola95 myśle, że jej nie jest za ciepło bo to taki przejsciowy kombinezon, nie zimowy, pod tym ma tylko body i leginsy, kwestia tego, że jej niewygodnie tak jak pisze @Mama.Wiki kombinezon krempuje ciężko głowę obrócić. Najgorszy jest kaptur w tym wszystkim.
Tak jak piszecie już jak sie ubiera to sie złości więc tutaj chyba nie ma wyjścia, trzeba jakoś zimę przetrwać.
Mamy dużą gondole dosyć a mała nie jest jakas duża bo była wczesniaczkiem, rozmiar 62 nosi, ma 4 miesiące. Jeszcze ma sporo miejsca.
Oj te kombinezony są straszne. Zastanawiam się po co w nich kaptur przecież dziecko leży i to tylko przeszkadza. Co do tego że jest jej nie wygodnie to pewnie taki typ się trafił jedne dzieci uwielbiają spać na spacerze a inne niekoniecznie
W tych kapturach coś musi być bo nasz maluszek też jak zakładamy mu sweterek na guziczki bez kaptura to jest oki a jak założymy bluzę z kapturem to od razu afera na szczęście jakoś się to uspokaja, bo ostatnio ubierałam go w takiego misiaczka z kapturem też i o dziwo nie marudził. Także jest nadzieja, że to minie
A no to na spokojnie, pewnie tak jak mówisz to że leży na brzuszku w kombinezonie no to nie jest wygodna pozycja żeby mogła ustawić główkę. Ja bym poszukała czegoś lżejszego i może śpiworek do gondoli
Dokładnie , a my mieszkamy w bloku to tym bardziej mniej miejsca, i nie byłoby co z nimi zrobić , inaczej gdyby się je chociaż mogło użyć . No i ci co robią sanki to biznesu z nimi niestety nie zrobią @Mamamamusia daj znać czy jest śnieg
Ja mam czapkę z merino dla małej ale ona nie ma sznurków i z tych uszu jej ciągle gdzieś zjeżdża bo ta non stop prawo lewo głową rusza, wiec czasem kaptur wchodzi dodatkowo
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.