Jaka u was temperatura?

U nas dwa dni śniegu było a teraz masakra deszcz i ciepło, ja tu kurtkę sobie kupiłam zimowa, już miałam plany oddać przejściowa do pralni i chyba muszę zaczekać bo w sobotę pokazuje słońce i na plusie 3-5 stopni :sweat_smile:

Oby za tydzień ten śnieg znowu zaczął padać :smiling_face: u nas niby jutro ma też cały dzień padać, więc mam nadzieję że rano się obudzimy i będzie dużo

Wstyd się przyznać ale ja też nigdy nie jadłam :rofl::rofl: i nawet nie bardzo miałam okazję żeby móc spróbować haha

Hahah mam tak samo. Kurtkę kupiłam a w przejściówce chodzę bo w zimowej mi za gorąco hihi. Jest taka ciapa że masakra. Mam nadzieję że to nie zamarznie przez noc

2 polubienia

Jak patrzyłam na pogodę dlugoterminową.tp u Nas juz od jutra ma być bez sniegu i ma być dniami na plusie. Chyba Mikolaj bedzie bez śniegu.

A myślałam, że tylko ja nie jadłam :speak_no_evil: @Kalusia161 z pogodą to nigdy nic nie wiadomo

1 polubienie

Dzisiai moj tata smial sie do mnie , ze w telewizji panikuja bo snieg , ze masakra a za kilka miesiecy gdyby nie ten snieg panikowaliby , ze susze :rofl: i tak w kolko i w kolko

A slyszalyscie coś. Dzisiaj praktykant w pracy mi pokazywał tik toka że w przyszłym tygodniu ma być jakaś zamieć śnieżna i że będzie jeszcze gorzej niż ostatnio. Zasypie nas

Ja nic nie slyszalam. A pogoda pokazuję, ze ma być ogólnie cieplo jak na grudzien. W dzień po 5/6 stopni

U Nas dzisiaj roztopy na calego.

U nas dzisiaj+4, słońce i bez wiatru, super jest pogoda, 1.5h na spacerze bylismy

1 polubienie

Może tam u was tak :slight_smile: u nas to śnieg pada i na drugi dzień błoto :unamused: ale ciekawe , fajnie jakby grudzień był taki śnieżny , ale żeby było bezpieczenie .

Chociaż by na święta był ten śnieg to byłoby fajnie , u nas deszczowo :frowning:

Melduje , ze u mnie dzisiaj caly dzien sloneczko . Byłysmy dzis na szczepieniu i az milo bylo sie przejsc , a mlodej bardzo dobrze sie spalo w tym czasie .

U nas też dzisiaj było cały dzień słoneczko :smiling_face:

U Nas bez sloneczka. Niby temperatura na plusie. Ale taka plucha że nieprzyjemnie.

U nas tak słońce świeciło , że ciężko autem się jeździło, była mega słaba widoczność

Ciekawe czym jutro zaskoczy nas pogoda :see_no_evil:

Oby też świeciło słoneczko :smiley: co będzie można iść na spacer

Oby, bo jutro mamy troszke do zalatwienia na miescie , a wiadomo tam gdzie ja, tam i corka . Wiec do 15 slonko od 15 snieg poprosze :rofl:

1 polubienie

U mnie pokazuje że w sobotę ma padać śnieg :see_no_evil:

My dziś z córką jedxiemy do endokrynologa do karpacza ciekawe czy tam będzie śnieg :thinking: lubię jak tak wszystko jest w sniegu a szczególnie jak jedzie się przez las​:heart_eyes: