U nas dwa dni śniegu było a teraz masakra deszcz i ciepło, ja tu kurtkę sobie kupiłam zimowa, już miałam plany oddać przejściowa do pralni i chyba muszę zaczekać bo w sobotę pokazuje słońce i na plusie 3-5 stopni ![]()
Oby za tydzień ten śnieg znowu zaczął padać
u nas niby jutro ma też cały dzień padać, więc mam nadzieję że rano się obudzimy i będzie dużo
Wstyd się przyznać ale ja też nigdy nie jadłam ![]()
i nawet nie bardzo miałam okazję żeby móc spróbować haha
Hahah mam tak samo. Kurtkę kupiłam a w przejściówce chodzę bo w zimowej mi za gorąco hihi. Jest taka ciapa że masakra. Mam nadzieję że to nie zamarznie przez noc
Jak patrzyłam na pogodę dlugoterminową.tp u Nas juz od jutra ma być bez sniegu i ma być dniami na plusie. Chyba Mikolaj bedzie bez śniegu.
A myślałam, że tylko ja nie jadłam
@Kalusia161 z pogodą to nigdy nic nie wiadomo
Dzisiai moj tata smial sie do mnie , ze w telewizji panikuja bo snieg , ze masakra a za kilka miesiecy gdyby nie ten snieg panikowaliby , ze susze
i tak w kolko i w kolko
A slyszalyscie coś. Dzisiaj praktykant w pracy mi pokazywał tik toka że w przyszłym tygodniu ma być jakaś zamieć śnieżna i że będzie jeszcze gorzej niż ostatnio. Zasypie nas
Ja nic nie slyszalam. A pogoda pokazuję, ze ma być ogólnie cieplo jak na grudzien. W dzień po 5/6 stopni
U Nas dzisiaj roztopy na calego.
U nas dzisiaj+4, słońce i bez wiatru, super jest pogoda, 1.5h na spacerze bylismy
Może tam u was tak
u nas to śnieg pada i na drugi dzień błoto
ale ciekawe , fajnie jakby grudzień był taki śnieżny , ale żeby było bezpieczenie .
Chociaż by na święta był ten śnieg to byłoby fajnie , u nas deszczowo ![]()
Melduje , ze u mnie dzisiaj caly dzien sloneczko . Byłysmy dzis na szczepieniu i az milo bylo sie przejsc , a mlodej bardzo dobrze sie spalo w tym czasie .
U nas też dzisiaj było cały dzień słoneczko ![]()
U Nas bez sloneczka. Niby temperatura na plusie. Ale taka plucha że nieprzyjemnie.
U nas tak słońce świeciło , że ciężko autem się jeździło, była mega słaba widoczność
Ciekawe czym jutro zaskoczy nas pogoda ![]()
Oby też świeciło słoneczko
co będzie można iść na spacer
Oby, bo jutro mamy troszke do zalatwienia na miescie , a wiadomo tam gdzie ja, tam i corka . Wiec do 15 slonko od 15 snieg poprosze ![]()
U mnie pokazuje że w sobotę ma padać śnieg ![]()
My dziś z córką jedxiemy do endokrynologa do karpacza ciekawe czy tam będzie śnieg
lubię jak tak wszystko jest w sniegu a szczególnie jak jedzie się przez las:heart_eyes: