Jaka u was temperatura?

Mnie dzisiaj obudziło takie piękne słońce rzucające różowe iskierki na śnieg. Taką zimę uwielbiam :heart_eyes:

6 polubień

Ja na te długoterminowe nigdy nie patrzę , przeważnie coś się zmienia :blush:

1 polubienie

No ja też nie, to nigdy się nie sprawdza… a chodzi mi o tą sobotę co będzie jutro :wink:

U mnie poki co sloneczko wiec sprawunki na miescie ogarniete :muscle: teraz czekamy na ten snieg :laughing:

U Nas też sloneczko.
Rano jak jechalam po 6 na badania to byla mgla i 5 stopni na minusie.

My niedaleko się ile mieszkamy a mi deszcz pokazuje. Mam nadzieję że przyjdzie do mnie śnieg od Ciebie :smile::smiley:

1 polubienie

Oby! Mogłoby u was też się zrobić biało chociaż , żeby się nacieszyć :speak_no_evil:

Dzisiaj było u nas biało od mrozu :rofl::rofl::rofl: nie polecam skrobania szyby kartą kredytową :rofl::rofl: znaczy polecam bo fajnie idzie ale trochę mała. Okazało się że w samochodzie skrobaczki dla szyby nie mam a trzeba było sobie jakoś poradzić :rofl:

@Mamaprzygod jeeeju jak pięknie ! U mnie po śniegu ani śladu, a tak uwielbiam taką pogodę ! Ale zazdroszczę !!:heart_eyes::heart_eyes:

Dobrze że miałaś chociaż tą kartę kredytową a nie np. błyszczyk do ust taki w tubce jak pasta do zębów :sweat_smile:

1 polubienie

ale pieknie to wyglada
takie domowe sloneczno sniezne klimaty :heart_eyes:

Ja to liczyłam że chociaż u nas na weekend się pojawi ten śnieg , ale nic z tego

To mój chłopak zawsze kartą drapie albo dowodem :laughing: ale raz mu się zniszczył dowód i musiał wymienić :see_no_evil:

1 polubienie

Po weekendzie zaczynamy grudzien , u mnie sniegu dalej brak . Pogodzie sie chyba cos pomylilo i zamiast bialych swiat , bedziemy mieli sloneczne :rofl: o ile nic sie nie zmieni w lubuskim .

1 polubienie

Jeju faktycznie to już grudzień! Ale ten czas leci :speak_no_evil: no fajnie jakby spadł na święta, ale jak to z pogodą w Polsce nigdy nie jest jak być powinno :see_no_evil: niby od 7 ma zacząć padać śnieg :speak_no_evil:

U Nas jeszczs trochę śniegu leży, ale to dlatego ze nocami jest na minusie. W dzień na plusie i tak sobie powoli topnieje.

U nas tak dzisiaj wyglądają przednie szyby w samochodzie

I chodniki podobnie…

u nas po bałwanie, który dzieciaki zrobiły widać, że już długo nie wytrzyma :wink: jeszcze dzisiaj, jutro już po śniegu będzie.

U nas narazie pokazuje , że ma być na minusie więc zobaczymy, oby tak ślizgo już nie było

U nas to samo lodowisko na podwórku :see_no_evil: