Mnie dzisiaj obudziło takie piękne słońce rzucające różowe iskierki na śnieg. Taką zimę uwielbiam ![]()
Ja na te długoterminowe nigdy nie patrzę , przeważnie coś się zmienia ![]()
No ja też nie, to nigdy się nie sprawdza… a chodzi mi o tą sobotę co będzie jutro ![]()
U mnie poki co sloneczko wiec sprawunki na miescie ogarniete
teraz czekamy na ten snieg ![]()
U Nas też sloneczko.
Rano jak jechalam po 6 na badania to byla mgla i 5 stopni na minusie.
My niedaleko się ile mieszkamy a mi deszcz pokazuje. Mam nadzieję że przyjdzie do mnie śnieg od Ciebie ![]()
![]()
Oby! Mogłoby u was też się zrobić biało chociaż , żeby się nacieszyć ![]()
Dzisiaj było u nas biało od mrozu ![]()
![]()
nie polecam skrobania szyby kartą kredytową ![]()
znaczy polecam bo fajnie idzie ale trochę mała. Okazało się że w samochodzie skrobaczki dla szyby nie mam a trzeba było sobie jakoś poradzić ![]()
@Mamaprzygod jeeeju jak pięknie ! U mnie po śniegu ani śladu, a tak uwielbiam taką pogodę ! Ale zazdroszczę !!![]()
![]()
Dobrze że miałaś chociaż tą kartę kredytową a nie np. błyszczyk do ust taki w tubce jak pasta do zębów ![]()
ale pieknie to wyglada
takie domowe sloneczno sniezne klimaty ![]()
Ja to liczyłam że chociaż u nas na weekend się pojawi ten śnieg , ale nic z tego
To mój chłopak zawsze kartą drapie albo dowodem
ale raz mu się zniszczył dowód i musiał wymienić ![]()
Po weekendzie zaczynamy grudzien , u mnie sniegu dalej brak . Pogodzie sie chyba cos pomylilo i zamiast bialych swiat , bedziemy mieli sloneczne
o ile nic sie nie zmieni w lubuskim .
Jeju faktycznie to już grudzień! Ale ten czas leci
no fajnie jakby spadł na święta, ale jak to z pogodą w Polsce nigdy nie jest jak być powinno
niby od 7 ma zacząć padać śnieg ![]()
U Nas jeszczs trochę śniegu leży, ale to dlatego ze nocami jest na minusie. W dzień na plusie i tak sobie powoli topnieje.
u nas po bałwanie, który dzieciaki zrobiły widać, że już długo nie wytrzyma
jeszcze dzisiaj, jutro już po śniegu będzie.
U nas narazie pokazuje , że ma być na minusie więc zobaczymy, oby tak ślizgo już nie było
U nas to samo lodowisko na podwórku ![]()