Jaka u was temperatura?

Heh no takie niefajne to lato. Rano dzisiaj tak padalo i chlodno bylo, ze ubralam Malemu kurtke jak jechalismy do zlobka. A jak odbieralam to w sumie sam podkoszulek by wystarczyl.
Niby na kolejne dni pokazuje ze bedzie sie robic coraz cieplej i parę dni bez deszczu. Ale wszystko sie okaze…

Dla mnie to idealnie by było, gdyby było 25 stopni, przyjemny wiaterek i troszkę cienia, wtedy to faktycznie lato, a teraz mamy jesień :rofl:

My w kwietniu kupiliśmy basen , ale rozłożyliśmy dzieciakom i okazało się , że super frajdy nie ma. Ja miałam wody przed kolano , także dzieciaki nie mogły poszaleć :confused: no więc stwierdziliśmy , że kupimy basen - tym razem konkretny , duży żeby można było popływać. I wow siedzieliśmy tam cały dzień. Wszyscy szczęśliwi , że tak możemy spędzić czas. Cała rodzinka , popływaliśmy , wygłupialiśmy się. No i na tym koniec bo pogody nie ma :frowning: a ja codziennie patrzę na ten basen i aż mi żal ;(

Teraz prognozie nie można ufać. Wczoraj miało u mnie padać a byłam super pogoda. Mam nadzieję, że jak dziś ma być ładnie to nie będzie padać :crazy_face:

Przykre to jest. Może w sierpniu będzie lepsza pogoda?
Najlepiej to schowajcie ten basen to zaraz się poprawi :crazy_face:

Oo taka pogoda była by idealna ., a znowu jak upał przyjdzie to usiedzieć się nie da w skrajności w skrajność

Może jeszcze przyjdzie ładna pogoda w końcu lato i jeszcze cały sierpień przed nami , na pewno będzie super z takim basenem :smiling_face::smiling_face::smiling_face:

U nas w końcu dzisiaj jest ciepło :smiling_face_with_three_hearts:

Ale w Polsce jest tylko taka pogoda :thinking:

U nas znów dziś w pogodzie bez deszczu, a tu kropi :rofl::rofl: mam nadzieję, że przyjdzie jeszcze takie fajne ciepłe lato

Trochę więcej słońca by się przydało, a nie ciągle deeeszcz

Dokładnie, lato jeszcze długie, pogoda na pewno się poprawi. A basen to świetny pomysł, dzieciaki będą zachwycone :blush:

Tak trzy dni upału , i od wtorku cały tydzień deszcze :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

Haha to może byłoby jakieś rozwiązanie :wink: ale….dzisiaj nareszcie skorzystaliśmy z basenu :slight_smile:

Super że w koncu się udało :smiling_face:

Ja rozłożyłam już wczoraj i też córka się pluskała :sweat_smile::heart:

Od razu lepszy humor się ma jak się pogoda poprawia. Ale coo? Znowu ma być deszcz??

Jak się czujecie w takie gorąco? U nas 11 i jest już 31.5 stopnia

Ja się cieszę, jest przyjemnie trzeba korzystać bo u nas ostatni dzień ciepła i znowu ma dluuugo padać

1 polubienie

Serio, jakaś przesada w tym roku…