Heh no takie niefajne to lato. Rano dzisiaj tak padalo i chlodno bylo, ze ubralam Malemu kurtke jak jechalismy do zlobka. A jak odbieralam to w sumie sam podkoszulek by wystarczyl.
Niby na kolejne dni pokazuje ze bedzie sie robic coraz cieplej i parę dni bez deszczu. Ale wszystko sie okaze…
Dla mnie to idealnie by było, gdyby było 25 stopni, przyjemny wiaterek i troszkę cienia, wtedy to faktycznie lato, a teraz mamy jesień ![]()
My w kwietniu kupiliśmy basen , ale rozłożyliśmy dzieciakom i okazało się , że super frajdy nie ma. Ja miałam wody przed kolano , także dzieciaki nie mogły poszaleć
no więc stwierdziliśmy , że kupimy basen - tym razem konkretny , duży żeby można było popływać. I wow siedzieliśmy tam cały dzień. Wszyscy szczęśliwi , że tak możemy spędzić czas. Cała rodzinka , popływaliśmy , wygłupialiśmy się. No i na tym koniec bo pogody nie ma
a ja codziennie patrzę na ten basen i aż mi żal ;(
Teraz prognozie nie można ufać. Wczoraj miało u mnie padać a byłam super pogoda. Mam nadzieję, że jak dziś ma być ładnie to nie będzie padać ![]()
Przykre to jest. Może w sierpniu będzie lepsza pogoda?
Najlepiej to schowajcie ten basen to zaraz się poprawi ![]()
Oo taka pogoda była by idealna ., a znowu jak upał przyjdzie to usiedzieć się nie da w skrajności w skrajność
Może jeszcze przyjdzie ładna pogoda w końcu lato i jeszcze cały sierpień przed nami , na pewno będzie super z takim basenem ![]()
![]()
![]()
U nas w końcu dzisiaj jest ciepło ![]()
U nas znów dziś w pogodzie bez deszczu, a tu kropi ![]()
mam nadzieję, że przyjdzie jeszcze takie fajne ciepłe lato
Trochę więcej słońca by się przydało, a nie ciągle deeeszcz
Dokładnie, lato jeszcze długie, pogoda na pewno się poprawi. A basen to świetny pomysł, dzieciaki będą zachwycone ![]()
Tak trzy dni upału , i od wtorku cały tydzień deszcze ![]()
![]()
Haha to może byłoby jakieś rozwiązanie
ale….dzisiaj nareszcie skorzystaliśmy z basenu ![]()
Super że w koncu się udało ![]()
Ja rozłożyłam już wczoraj i też córka się pluskała ![]()
![]()
Od razu lepszy humor się ma jak się pogoda poprawia. Ale coo? Znowu ma być deszcz??
Jak się czujecie w takie gorąco? U nas 11 i jest już 31.5 stopnia
Ja się cieszę, jest przyjemnie trzeba korzystać bo u nas ostatni dzień ciepła i znowu ma dluuugo padać
Serio, jakaś przesada w tym roku…