Jaki inhalator polecacie?

Ja moja krówkę kupiłam przy okazji jak byla promocja 2+1 w biedronce i tak nie wiedziałam co i wzięłam (bo coś musiałam ) i tak wytrzymała z nami 6 lat :smiling_face::smiley:

To najważniejsze , że wam się sprawdził :slight_smile: faktycznie były one kiedyś w biedronce :smiley: Ale już od tamtego czasu chyba się więcej nie pojawiły ? :slight_smile:

1 polubienie

Od czasu jak ją kupiłam też go rzeczywiście nie widziałam , a nie wiem nie sprawdzałam na stronie biedronki czy jest . Ja drugi kupiłam na alegro :smiling_face:

Mi się nigdy nie rzuciło w oczy , żeby był :slight_smile: my zamówiliśmy tego misia :slight_smile: a rysował ktoś już po nim? To potem normalnie schodzi ? :smiley:

Ooo a o co chodzi z tym rysowaniem nawet nie wiem :woman_shrugging:

@Mamii ty chyba masz tak?rysowaliscie juz po nim ? :smiley: @Mama.kacperka w zestawie daja pisaki :smiley:

Tak, mam te pisaki właśnie ale jeszcze nie rysowaliśmy :stuck_out_tongue_winking_eye::smiley: mój dzidziuś jesczcze za malutki na rysunki, ale jak będzie starszy to może porysujemy na tym miśku inhalatorze. :smiley:

1 polubienie

A wiesz czy to można zmazać potem ? Jak to wtedy działa ? :speak_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

Szczerze nie mam pojęcia, jakoś nie zastanawiałam się wcale nad tym, że będę po tym pisać :stuck_out_tongue_winking_eye::joy: wyjęłam pisaki z pudełka i gdzies tam leżą w szufladzie :sweat_smile:

Też się wachałam nad misiem i omronem, u nas padło na omron a, że trafiłam na allwgro na spoko cene to tym bardziej. Pierwsze użycia były i jesteśmy zadowoleni.

1 polubienie

Możliwe to jest jak dziecko bardzo tego nie lubi aby go zachęcić bardziej :smiling_face: no fajny pomysł

Ja właśnie też muszę pomyśleć nad zmianą. Ostatnio wam pisałam, że mam zwykły diagnostic z Gemini, i chyba szlag go trafił :rofl::rofl:bardzo mało tej pary daje, nie wiem czemu. Rozkręciłam, umyłam i wyparzyła wszystkie części, wymieniłam filtr i nic :confused:

Orom mamy od pary lat i jest niezastąpiony :heart:

To super :smiling_face: mam nadzieję, że i nam będzie się dobrze użytkował.

A ma ktoś taki ? Koleżanka się nad nim zastanawia

Wygląda ciekawie , nie mam ale sama bym poznała opinie

Wow takie to nie widziałam :blush:

Koleżanki znajoma ma i mówiła że właśnie jest Cichy , szkoda że wcześniej o nim nie wiedziałam i sobie nie poczytałam :wink:

Tego nie znam . Cena też trochę wyższa niż ta krówka którą mam :wink:

No właśnie , czy warto też przepłacać