Ja moja krówkę kupiłam przy okazji jak byla promocja 2+1 w biedronce i tak nie wiedziałam co i wzięłam (bo coś musiałam ) i tak wytrzymała z nami 6 lat ![]()
![]()
To najważniejsze , że wam się sprawdził
faktycznie były one kiedyś w biedronce
Ale już od tamtego czasu chyba się więcej nie pojawiły ? ![]()
Od czasu jak ją kupiłam też go rzeczywiście nie widziałam , a nie wiem nie sprawdzałam na stronie biedronki czy jest . Ja drugi kupiłam na alegro ![]()
Mi się nigdy nie rzuciło w oczy , żeby był
my zamówiliśmy tego misia
a rysował ktoś już po nim? To potem normalnie schodzi ? ![]()
Ooo a o co chodzi z tym rysowaniem nawet nie wiem ![]()
@Mamii ty chyba masz tak?rysowaliscie juz po nim ?
@Mama.kacperka w zestawie daja pisaki ![]()
Tak, mam te pisaki właśnie ale jeszcze nie rysowaliśmy ![]()
mój dzidziuś jesczcze za malutki na rysunki, ale jak będzie starszy to może porysujemy na tym miśku inhalatorze. ![]()
A wiesz czy to można zmazać potem ? Jak to wtedy działa ? ![]()
![]()
![]()
Szczerze nie mam pojęcia, jakoś nie zastanawiałam się wcale nad tym, że będę po tym pisać ![]()
wyjęłam pisaki z pudełka i gdzies tam leżą w szufladzie ![]()
Też się wachałam nad misiem i omronem, u nas padło na omron a, że trafiłam na allwgro na spoko cene to tym bardziej. Pierwsze użycia były i jesteśmy zadowoleni.
Możliwe to jest jak dziecko bardzo tego nie lubi aby go zachęcić bardziej
no fajny pomysł
Ja właśnie też muszę pomyśleć nad zmianą. Ostatnio wam pisałam, że mam zwykły diagnostic z Gemini, i chyba szlag go trafił ![]()
bardzo mało tej pary daje, nie wiem czemu. Rozkręciłam, umyłam i wyparzyła wszystkie części, wymieniłam filtr i nic ![]()
Orom mamy od pary lat i jest niezastąpiony ![]()
To super
mam nadzieję, że i nam będzie się dobrze użytkował.
Wygląda ciekawie , nie mam ale sama bym poznała opinie
Wow takie to nie widziałam ![]()
Koleżanki znajoma ma i mówiła że właśnie jest Cichy , szkoda że wcześniej o nim nie wiedziałam i sobie nie poczytałam ![]()
Tego nie znam . Cena też trochę wyższa niż ta krówka którą mam ![]()
No właśnie , czy warto też przepłacać