Jaki macie złoty środek do wybielania białych rzeczy?

Potrzebuję czegoś ekstra, które wybieli ubranie, robocze mojego męża. Potrzebuję czegoś naprawdę mocnego i czegoś do swojego pracowniczego ubranka, coś po czym ubranie nie będzie szare tylko białe ? macie coś sprawdzonego?

Może ACE pomoże 

o kurde a może ten nadtlenek wodoru?

na instagramie gdzieś widziałam że dodają to do prania. 

Soda oczyszczona ;) dodaje bezpośrednio do bębna pralki. 

Nadtlenek wodoru to przecież zwykłą woda utleniona nie wiedziałam że można to stosować do wybielania ale przecież na plamy działa to pewnie i wybiela

Sodę oczyszczona i ocet 

Soda oczyszczona sprobuj jest genialna 

Też bym z sodą próbowała ;)  

Soda oczyszczona jest super.

Haha wszelam dziś  poczytać  jakie wasze  sposoby  są i widzę, że nie jestem  orginalna. Soda wymiata.

Moja mama kiedyś dodawała sodę do każdego prania bo dzięki temu pralki nie psują się za czesto.. Dobrze wpływa też na schodzące plamy ;)

Ostatnio właśnie widziłam patent na odświeżenie i czyszczenie pralki - wsypać do bębna szklankę sody i do szufladki na detergent miarkę. Dodatkowo na połówkę cytryny nałożyć paste do zębów, dac do woreczka na pranie i też wrzucić do bębna ( do woreczka żeby nie musieć z cytryny myc bębna). I puścić cykl prania na mininum 40 stopni.  Muszę wypróbować w końcu.

Proszek oxy , soda, albo pochodna sody-proszek do pieczenia. Do bębna pralki ocet, co dodatkowo zabezpiecza pralke i niweluje przykre zapachy

Ja obawiałabym się wlac ocet do pralki z ubraniami ;) 

Fioletowy proszek OXY, najlepiej nałożyć papkę bezpośrednio na plamę, zostawić na 2 godzinki i wyprać, niezastąpiony.

Nigdy nie miałam tego proszku. Ale może skusze spróbować

Karolina polecam. Wybieliłam nim stare plamy, z którymi już nic sobie nie radziło. Polecam zrobić papkę według instrukcji i nałożyc na plamę, ewentualnie namoczyć przed praniem. Plus jest taki, że wywabia plamy ale nie odbarwia koloru.

Liana ale to oxy z biedronki? 

MamaEm, nie pamiętam gdzie kupowałam, ale wrzucam zdjęcie:)