Jaki nawilżacz powietrza do domu dla niemowląt?

czasami si tak trafia ze mimo opinie też nie jesteśmy zadowoleni 

Ja miałam jakiś zwykły najtańszy i też nie było źle,ale córka kiedyś zahaczyła o kabel i po spotkaniu z ziemią stracił swoją żywotność także jakiś mega wytrzymały nie był 

W takim razie muszę się zapoznać z tematem i zobaczyć co i jak. Bo widzę, że jednak jest to suche potwierze i da się to zauważyć. 

jak nie macie takich sprzetów to nawet mokry recznik położony na grzenik nieco pomorze;) dopóki nie wyschnie;)

Dyfuzor w pepco jest bardzo tani 

Aniss ja zawsze susze recznik małej po kąpaniu i mam powieszony na kaloryferze taki pojemnik z wodą i daję tam kilka kropel amolu 

KOMPLET 4 NAWILŻACZY POWIETRZA NA KALORYFER KOLORY 12431239409 - Allegro.pl

ale chyba nie do końca to az tak nawilża powietrze;p

Ja słyszałam że nawilżacz to się kupuje najtańszy i wymienia co roku. Ja swój mam już drugi rok i raczej działa bez zarzuty :D 

Ręcznik na kaloryferze też wieszałam się nie wiem na ile to jest skuteczne

zawsze jakieś rozwiazanie;) a amol nie pomysłałam;)

u nas często pranie na kratce w mieszkaniu wiec nawet nawilzacza nie kupuje;) ale swego czasu mieliśmy był naszym priorytetem 

Aniss masz rację my też nim zakupiliśmy nawilżacz to ręcznik na kaloryfer dawaliśmy lub nawet nam położna kazała w dzień na łóżeczku wieszać 

Kiedyś też stosowałam te nawilżacze na kaloryfer, oczywiście to się sprawdza bo powietrze jest bardziej wilgotne ale w tej wodzie jak za długo stoi robia się zarazki które potem się wdycha więc należy często wodę wymieniać. 

Najszybciej wilgotność wzrasta jak się pranie rozwiesi ale to chwilowe rozwiązanie :) 

TerazMama u mnie ta woda szybko wyparowuje, więc często tam muszę nalewać tej wody... 

musi być suche powietrze i dlatego tak wyparowuje  

Teraz mama no u mnei prtanie ciagle wisi;) hehe ciagle coś piore;) wiec nie tak chwilowo działa;D 

aniss u mnie to samo ja mam codziennie mokre pranie i ja czuję akurat w tym pokoju, że powietrze jest wilgotne 

Olaleksandra ja nawilżacz kupiłam porządny z philipsa i nie wymieniam go co roku, tylko wymieniam w nim filtr. Dla mnie nawilżacz to zbawienie jak mały ma katar, widzę że mu dużo pomaga w nocy z oddychaniem. 

Jejku a ja myślałam że tylko ja mam wiecznie problem z praniem i tylko u mnie wiecznie ta suszarka stoi. Co wypiore to zaś kosz pełny. 

Właśnie warto zwracać uwagę na to jaki ma filtr i czy jest łatwo dostępny czy nie oraz jakie są koszta wymiany takiego filtra :)

Madzia ja to o tym nawilżaczu słyszałam jak sie wypowiadała taka kobitka - najlepsza w polsce stylistka rzęs właśnie. ale moze jak sie te filtry wymienia to nadal nawilżacz działa dobrze. właśnie tez czytam na necie jak czesto zalcaja wymiany filtrów w nawilżaczu:

Należy wymieniać filtry nawilżacza powietrza zaraz po zauważeniu alarmu. Zazwyczaj należy wymieniać filtr co trzy miesiące. Jeśli filtr jest nadal w dobrym stanie, można używać go przez dłuższy czas, ale zdecydowanie zalecamy wymianę co najmniej raz w roku

ale to tez pewnie zalezy od sprzetu i producenta. 

dziewczyny zaskocze was u mnie pranie nie wisi codziennie, jeszcze xD hehehe

Właśnie z trzeba zwracać uwagę na filtr 

u nas pralka co chwilę chodzi 

U nas pralka też w ciągłym ruchu, a prasowanie tych rzeczy mnie wykańcza;/