ja tych tar to sobie nie wyobrażam teraz
o matko ja sobie nie wyobrażam takiej frani albo tar już
Ja myślę że do wszystkiego można się przyzwyczaić są kraje gdzie piorą ręcznie i oni sobie nie wyobrażają pralki mieć
Kiedyś nie mieli tych wszytskich urządzeń i wspomagaczy a jednak chyba żyło się im wolniej i częściej mieli czas na rozmowy lub spotkania. Częstemu szkoda ze tak to wszytsko teraz pędzie. Ale do czasów beż pralki bym chyba nie chciaa się wrócić przy 2 dzieci mam co prac a jak niedługo pojawi się maleństwo to już będzie pranie codziennie ;)
Na pewnie nie było by łatwo ;) u nas pralka chodzi praktycznie dzień w dzień więc wiem o czym mówisz doskonale ;)
no ja tez jestem w szoku ze dawały wczesniej kobiety rade ale co innego miały zrobic. teraz jak sie jakis sprzet popsuje to na drugi dzien można juz kupic nowy i to jest cudowne
Andzia teraz jak się coś psuje to już szukamy alternatywy żeby mieć coś w razie w a dawniej ludzie sobie radzili
Kiedyś ludzie mieli więcej czasu. Nie było komórek, telewizji.
Dobrze że teraz są te telefony jednak bo się przydają nie ma co mówić że nie ;)
oj tak to jest mega ułatwienie
Bez nich jak bez ręki serio
Wszystko co ułatwia życie zabiera trochę czasu, nie ma się co oszukiwać że jest inaczej
Oj tak, ta elektronika to złodziej czasu jest jednak.. sama się łapie na tym, że siedze i bez sensu coś oglądam;/
Elektronika ma nam ułatwić życie żebyśmy mieli więcej czasu a często jest na odwrót.
Właśnie dziewczyny czasem mam wyrzuty ze wchodzę na forum i pisze a zajebym się czymś pożytecznym :) wtedy się usprawiedliwiam że przecież robię to dla dzieci :) wiedza olis5 zabawki przyjemne z pożytecznym
MamaRóża też sobie to tak tłumacze :D
Hahahha my mamy to samo 🤪
Ale wyrzuty szybko znikaja i od nowa można pisać
Och ja również mam takie niepokojące myśli, że w tym czasie mogłam robić coś innego :) ale teraz obrałam inna taktykę na odpisywanie :)
Ja za to wcale nie oglądam tv, a wolę poczytać lub popisać w wolnej chwili