Jaki prezent planujecie dla swojej mamy, dla siebie?

DZIEŃ MAMY zbliża się wielkimi krokami. Jaki prezent planujecie dla swojej mamy, dla siebie?

Ps teściowa  to tez mama ;) ? Cos kupujecie jej?

My z mężem kupiliśmy teściowej kwiatki przed dom (supertunie się Nam ładne nawinęły w ozdobnej donicy) bo chciała. Do tego ulubione czekoladki i wino.  W tym roku tak bez efektu wow. Ale właśnie dzisiaj byliśmy bo w weekend chyba nie będziemy dali rady jechać. 

A my organizujemy spotkanie dla obu mam, to też wspólny czas z wnuczka i nie musimy jeździć tu i tam. Dostaną kremy, kwiaty i czekoladki. Też bez szału ale jedna mama miała urodziny niedawno a druga będzie miała za kilka dni więc dostały łączone prezenty. 

Do teściowej pewnie podjedziemy w weekend ale ja ta kwestie zawsze zostawiam mezowi w koncu to jego mama pewnie ogarnie cos przy sobocie 

Jesli chodzi o cos dla mnie również uwazam ze to sprawa dla taty moich dzieci póki sa jeszcze male i nie swiadome az tak 

Ja mojej mamie kupilam posciel bo akurat wspominala ze ma malo truskawki i czekoladki 

Ja stawiam tylko na kwiaty , nieststy co chwila coś jest i ja już nie wiem co im kupować 

Ja zapraszam swoją mamę do kina a później do restauracji. Czas tylko dla nas. 
Z materialnego prezentu to perfumy. 
Moja mama je uwielbia i zawsze się cieszy gdy je dostaje. 

U nas tylko skromne kwiaty dla mamy i teściowej bo budżet w tym miesiącu przerósł nasze najgorsze oczekiwania. Zresztą moja mama nawet z czekolady by się ucieszyła nie jest wybredna za to teściowa pewnie znów skomentuje że skromny bukiecik dostała ale cóż niech się cieszy że w ogóle coś dostanie bo ja osobiście bym jej nic nie kupiła. ;);) 

Zastanawiam się czy kupić mamie znicz solarny.. obawiam się , że może ktoś go ukraść bo jest dość drogi 130 zl. Za to teściowej w tym roku mąż niech kupuje co chce.. ja co roku coś zamawiałam  robiłam droższe prezenty , a w tym roku odpuszczam…

Ja to pewnie dostanę laurki od synów kiedy odbiorę ich z przedszkola i żłobka <3 widziałam na fb , że syn robi w żłobku i popłakałam się ze wzruszenia he jeżeli ktoś mnie widzial w pracy to pewnie pomyślał że coś stało się hehe 

Femka możesz kupić zwykły znicz i wstawić do niego tą lampkę na baterie świeci ok dwóch tygodni później można wymienić baterie i nie szkoda jak ktoś ukradnie 

Ja zamówiłam personalizowane świecie i czekolady z homla;)

Ja mojej mamie daję storczyka,dla teściowej też storczyk a coś dla mnie to mąż pewnie wymyśli bo córeczka jest jeszcze malutka.

Planujemy w dzień mamy jechać wspólnie na basen.

Ja mogę polecic taką skrzynkę na dzień mamy ;) zamawiałam któregoś roku i świetnie wyglądała tylko z życzeniami i dedykacją ;) 

innym razem zrobiłam kosz prezentowy i do tego zrobiłam ręcznie topper z zyczeniami ;)

Fajna sprawa ta skrzyneczka i mozna ja jeszcze wielokrotnie wykorzystac na kwiaty badz w jakis inny sposób 

U nas na święta typu Dzień Mamy, Dzień Babci, Dziadka itp robimy raczej symboliczne prezenty. Bardziej chodzi o pamięć i wypicie razem kawki.

W tamtym roku kupowałam winko i kwiatka

W tym roku mam świeczki Yankee Candle.

Ogólnie tez mam wrażenie, że stale coś i jeśli chodzi o większe, materialne prezenty to po prostu kończą mi się pomysły, wszystko już było i wszyscy wszystko mają;)..

Tak stale coś.

Mam nadzieje ze mój mąż w imieniu synka coś ogarnie.

Teściowa mamy z głowy. Byla zadowolona. Ale ona zawsze się cieszy. Nie jest wymagająca. 

A dla Swojej Mamy niestety... już tylko znicze i wiązanki:( kupiłam właśnie taki ładny z wkładem na baterie. 

My składamy się z rodzeństwem męża na bon podarunkowy do fryzjera na podcięcie , koloryzację  jakiś zabieg ;) do tego kwiatek i czekoladki ;) sama Byłabym z takiego prezentu zadowolona ;)

Super pomysl

Ja chciałabym dzień wolnego :p chociaż  4 godziny  dla siebie. U nas bardzo intensywny  czas. Do mamy tylko zadzwonię  za tydzień  dostanie prezent, ale raczej  coś symbolicznego  bombonierke  i kwiata.

Kochane mamy,

Wszystkiego co najlepsze dla Was w tym dniu❤️ 

P s. To mój pierwszy dzień mamy