DZIEŃ MAMY zbliża się wielkimi krokami. Jaki prezent planujecie dla swojej mamy, dla siebie?
Ps teściowa to tez mama ;) ? Cos kupujecie jej?
DZIEŃ MAMY zbliża się wielkimi krokami. Jaki prezent planujecie dla swojej mamy, dla siebie?
Ps teściowa to tez mama ;) ? Cos kupujecie jej?
My z mężem kupiliśmy teściowej kwiatki przed dom (supertunie się Nam ładne nawinęły w ozdobnej donicy) bo chciała. Do tego ulubione czekoladki i wino. W tym roku tak bez efektu wow. Ale właśnie dzisiaj byliśmy bo w weekend chyba nie będziemy dali rady jechać.
A my organizujemy spotkanie dla obu mam, to też wspólny czas z wnuczka i nie musimy jeździć tu i tam. Dostaną kremy, kwiaty i czekoladki. Też bez szału ale jedna mama miała urodziny niedawno a druga będzie miała za kilka dni więc dostały łączone prezenty.
Do teściowej pewnie podjedziemy w weekend ale ja ta kwestie zawsze zostawiam mezowi w koncu to jego mama pewnie ogarnie cos przy sobocie
Jesli chodzi o cos dla mnie również uwazam ze to sprawa dla taty moich dzieci póki sa jeszcze male i nie swiadome az tak
Ja mojej mamie kupilam posciel bo akurat wspominala ze ma malo truskawki i czekoladki
Ja stawiam tylko na kwiaty , nieststy co chwila coś jest i ja już nie wiem co im kupować
Ja zapraszam swoją mamę do kina a później do restauracji. Czas tylko dla nas.
Z materialnego prezentu to perfumy.
Moja mama je uwielbia i zawsze się cieszy gdy je dostaje.
U nas tylko skromne kwiaty dla mamy i teściowej bo budżet w tym miesiącu przerósł nasze najgorsze oczekiwania. Zresztą moja mama nawet z czekolady by się ucieszyła nie jest wybredna za to teściowa pewnie znów skomentuje że skromny bukiecik dostała ale cóż niech się cieszy że w ogóle coś dostanie bo ja osobiście bym jej nic nie kupiła. ;);)
Zastanawiam się czy kupić mamie znicz solarny.. obawiam się , że może ktoś go ukraść bo jest dość drogi 130 zl. Za to teściowej w tym roku mąż niech kupuje co chce.. ja co roku coś zamawiałam robiłam droższe prezenty , a w tym roku odpuszczam…
Ja to pewnie dostanę laurki od synów kiedy odbiorę ich z przedszkola i żłobka <3 widziałam na fb , że syn robi w żłobku i popłakałam się ze wzruszenia he jeżeli ktoś mnie widzial w pracy to pewnie pomyślał że coś stało się hehe
Femka możesz kupić zwykły znicz i wstawić do niego tą lampkę na baterie świeci ok dwóch tygodni później można wymienić baterie i nie szkoda jak ktoś ukradnie
Ja zamówiłam personalizowane świecie i czekolady z homla;)
Ja mojej mamie daję storczyka,dla teściowej też storczyk a coś dla mnie to mąż pewnie wymyśli bo córeczka jest jeszcze malutka.
Planujemy w dzień mamy jechać wspólnie na basen.
Ja mogę polecic taką skrzynkę na dzień mamy ;) zamawiałam któregoś roku i świetnie wyglądała tylko z życzeniami i dedykacją ;)
innym razem zrobiłam kosz prezentowy i do tego zrobiłam ręcznie topper z zyczeniami ;)
Fajna sprawa ta skrzyneczka i mozna ja jeszcze wielokrotnie wykorzystac na kwiaty badz w jakis inny sposób
U nas na święta typu Dzień Mamy, Dzień Babci, Dziadka itp robimy raczej symboliczne prezenty. Bardziej chodzi o pamięć i wypicie razem kawki.
W tamtym roku kupowałam winko i kwiatka
W tym roku mam świeczki Yankee Candle.
Ogólnie tez mam wrażenie, że stale coś i jeśli chodzi o większe, materialne prezenty to po prostu kończą mi się pomysły, wszystko już było i wszyscy wszystko mają;)..
Tak stale coś.
Mam nadzieje ze mój mąż w imieniu synka coś ogarnie.
Teściowa mamy z głowy. Byla zadowolona. Ale ona zawsze się cieszy. Nie jest wymagająca.
A dla Swojej Mamy niestety... już tylko znicze i wiązanki:( kupiłam właśnie taki ładny z wkładem na baterie.
My składamy się z rodzeństwem męża na bon podarunkowy do fryzjera na podcięcie , koloryzację jakiś zabieg ;) do tego kwiatek i czekoladki ;) sama Byłabym z takiego prezentu zadowolona ;)
Super pomysl
Ja chciałabym dzień wolnego :p chociaż 4 godziny dla siebie. U nas bardzo intensywny czas. Do mamy tylko zadzwonię za tydzień dostanie prezent, ale raczej coś symbolicznego bombonierke i kwiata.
Kochane mamy,
Wszystkiego co najlepsze dla Was w tym dniu❤️
P s. To mój pierwszy dzień mamy
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.