Jaki proszek lub płyn do prania.?

Od początku prałyście w proszku czy w płynie? Wyczytałam, że warto w płynie dla maluszka. Też rozważałam zakup loveli.

ja piorę w LOVELI-mleczko dla mnie jest najlepsze:)

Mama_Gratki na początku prałam w proszku Loveli, później zobaczyłam że mają w ofercie mleczko i przeszłam tylko na nie.

Ja też na początku w proszku, ale jak tylko go zużyłam to przeszłam na płyn, ubranka są delikatniejsze. A jak w proszku to z podwójnym płukaniem. Lovela ma też kapsułki, mnie one nie przypadły do gustu, ale warto spróbować.

Używam Loveli nie podrażnia skóry dziecka oraz czasem Ariela w płynie do prania :slight_smile:

Madzia ja rowniez uzywalam z loveli i byłam bardzo zadowolona i raz kupiłam bialy jeleń ale juz nigdy wiecej jakos nie bylam.zadowolona a jak bylam z synkiem prywatnie z sucha skora okazalo sie ze synek ma azs i polecila nam masci na receptę i zeby prac w płynie do prania np.persil, Ariel itp…i dac na podwójne płukanie i tak juz robie.

mój synek też ma azs i też kazali prac w sensitive my używamy też płynu do płukania z dady

Ja piorę małe ciuszki tym samym proszkiem i płynem co i dla dorosłych. Córka nie ma uczulenia, też wykorzystuje Silan, czasem kupuję dla dzieci ponieważ ma przyjemny zapach )

My kupiliśmy proszek z Loveli i płyn chce też kupić z tej firmy :slight_smile:

Ja pralam w loveli +cocolino sensitive, po 3 miesiącach jeszcze delikatnie i przyjemnie pachnialy:)

My w loveli w proszku moim dla alergików oraz w płynie dada sensitive albo moim płynem do płukania eden sensitive

Też używam loveli, do tej pory odpowiada nam

A mi ucielo wypowiedź my w loveli pralismy ale mnie uczulala więc zmieniłam i pierzemy w proszku moim dla alergików do tego dodajemy płyny do płukania te sensitive.

Próbowałam i Jelp i dzidziusia, ale zdecydowanie Lovela wygrywa. Zapachem, skutecznością i ceną adekwatną do jakości.

Mnie jelo nie rozczarował. Używam ich na zmianę

Tzn nie to że mnie rozczarował, ale w porównaniu do loveli wypada dobrze, a cenowo jest droższy, chyba że się trafi na promocję.

My używamy tylko Loveli. Uważam, że najlepiej pachnie i jestem jej wierna od początku. Jakość też jest super nie zawiodłam się na niej. Chociaż nie powiem używałam też i Jelpa i Dzidziusia jednak ostatecznie wróciłam do Loveli. Jeśli chodzi o płyn do płukania nie dodaje żadnego ponieważ uważam, że im mniej chemii tym lepiej.

ja ostatnio używam żelu do prania dla maluszkow jest też taki z loveli i wg mnie fajnie się sprawdza.

Kasia S tez jak ty tylko z loveli bo jak raz kupiłam boaly jeleń to dosc ze zapach taki nijaki to jeszcze ma takie grudki czesto i zle sie nabiera…a dermatolog co bylam prywatnie poradziła bardziej plyn do prania np. Persil, Ariel i plukac dwa razy a druga dermatolog jak bylam na NFZ to mowi ze zadny plyn ze proszek dla dzieci…wiec nie wiadomo kto mial racje…a uzywam raz plynu a raz proszku.

płyn do płukania jeśli już to sensitive ale też z dady z tego co kojarzę jest do płukania właśnie dla maluszkow.