Jaki termometr polecacie dla maluszka? Szukam sprawdzonego!

tak racja nieraz na codzień się przydaje :wink:

To racja na początku to nawet wykorzystywałam go do mierzenia temperatury wody dla niemowlaka na samym początku jak nie miałam jeszcze tego wyczucia ;p

My mamy marki Sanitas też ma dodatkowo opcję pomiaru temp wody lub otoczenia, choć nigdy nie korzystałam z tego. U nas się sprawdza już mamy go kilka lat, także polecam.

O marce Sanitas nie slyszalam. Musze poczytac :grinning:

Oooo nie słyszałam nigdy o takiej marce. Aż zobaczę co jeszcze mają

Mi chyba najlepiej mierzy ten termometr z canpolu, ale jak jest gorączka to mierzenie na kilku i najgorzej jak pokazuje różne wyniki.

Właśnie też tak robię że mierze na kilku i często różne wyniki wychodzą

Też jeszcze o tym nie słyszałam

tez o niej nie słyszałam wgl, marka mało spotykana . muszę również poczytać

na rynku u “ruskich” :slight_smile:

Też skorzystam napewno !

Widzę że to określenie działa i wszystkich hahahha ale fakt oni mają jeszcze te maści takie ,kotek,z u nas na to mówimy albo to się tak nazywa nawet nie wiem. Ale na lekki ból głowy pomaga. Taka maleńka a starcza na długo

Karcia u nas tygrysek się na to mówi, i faktycznie babcia zawsze to w dużych ilościach kupowała😃

1 polubienie

Podobno ta dodatkowa opcja bardzo fajnie się sprawdza, bo siostra z niego korzysta

Być może ale ja tam wodę sprawdzam “na łokieć”, chyba tylko jak kupiłam to mierzyłam temperaturę powietrza ale to tylko z ciekawości :slightly_smiling_face:

Też mierzyłam na łokieć bo miałam termometr do wody ale zanim on złapał temperaturę to ja już łokciem sprawdziłam :rofl::rofl:

My tylko pierwszy raz sprawdziliśmy termometrem, żeby mieć orientację jaka powinna być temperatura i później to już ręką sprawdzaliśmy :blush:

a co to za maść ? :blush: :thinking:

1 polubienie

dokładnie my tez na samym początku to termometrem bo nie byłam jeszcze taka pewna bo sama kapie się w gorącej wodzie i nie miałam wyczucia jaka będzie idealna ;p :stuck_out_tongue_closed_eyes: :rofl: :joy:

1 polubienie

Pomaga na wszystko.na ból głowy na przeziębienie na bóle stawowe

1 polubienie