Jaki termometr polecacie dla maluszka? Szukam sprawdzonego!

A widzisz to jest maść tygrysia kotek :rofl::rofl: więc moje i twoje określenie jest trafne :crazy_face:

1 polubienie

oooo o tej maści nigdy nie słyszałam :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: :blush: :face_with_hand_over_mouth:

Ja sprawdzam lokciem. Maz dalej uzuwa temometru takiego z wanienki. Wrzuca do wanny :slight_smile:

A to ciekawe nigdy o nim nie słyszałam :smiling_face_with_tear:

Ja też o tej maści nigdy nie słyszałam

No właśnie u nas można to znaleźć tylko ,u ruskich, na targu. A ciekawe czy w jakiś zielarskich sklepach też są

A to ciekawe, też nigdy nie widziałam ani nie słyszałam

A to jest jakaś stara maść z PRL czasów jeszcze znana , ?

1 polubienie

Pojęcia nie mam. Możliwe bo u mnie w domu zawsze była ta maść od kad pamiętam

Bo również jej nie znam , kupię z ciekawości może i dla mnie też będzie dobra a przy okazji rodziców spytam czy ją znają :rofl:

1 polubienie

Ja też jak będę u niech to się zapytam :smiley:

Zapytajcie ciekawa jestem czy inni ja znają

U nas też ta maść od zarania dziejów jest w domku.

My mamy bezdotykowy jako podstawowy, mierzę kilka razy na całym czole i uśredniam wynik. Mamy też dodatkowo termometr elektroniczny w formie smoczka bo odczyty tam są dokładniejsze, pomiar jednak trwa dłużej. Jeśli dziecko lubi smoczek, to myślę że to będzie dobry wybór.
Najdokładniejsze są te doodbytnicze z miękką końcówką, ale nie mamy z nimi doświadczenia. Tych do ucha też nie testowaliśmy.

Takich ze smoczkiem to nie słyszałam nigdy

1 polubienie

Jejku czego to nie wymyśla. Nie widziałam takiego nigdy

My mamy Braun thermoscan 7 do ucha (polecam) oraz w razie czego klasyczny pod pachę

My mamy termometr firmy Microlife i polecamy :slightly_smiling_face:

Ja polecam elektryczny z canpol babies

A moglaby Pani podac model tego temromentra jak smoczek?
Pierwsze slyszę o takim