Jaki termometr polecacie dla maluszka? Szukam sprawdzonego!

ale czy to na pewno takie wymyślne i wiarygodne , to nie wiem

Ja znalazłam coś takiego, ale nigdy o tym wcześniej nie słyszałam

1 polubienie

Nie wiem ale są termometry które wkłada się do buzi i mierzy przy dziąsle temperaturę. Myślę jednak że ten smoczek to już taki trochę wymysł. Nie ma to jak zwykły termometr

1 polubienie

Jestem tego samego zdania nie wierzyła bym takiemu smoczkowi

1 polubienie

Pokazałam ją mojemu narzeczonemu i mówił że ją używał i ją lubił :see_no_evil:

1 polubienie

Nie lubię takich wynalazków jeśli chodzi o zdrowie

1 polubienie

Też tak mam , jak chodzi o zdrowie, to wolę trzymać się sprawdzonych sposobów, a nie eksperymentować z czymś nowym

1 polubienie

Ja bym się na taki nie zdecydowała , jak by były dobre to by było o nich coś więcej słychać to chyba bardziej taki bajer byle zarobić

2 polubienia

Nie ma to jak tradycyjny termometr :thermometer:

2 polubienia

Tak dokładnie nie słyszałam żeby chociażby jakiś lekarz wspominał o takim gadżecie

1 polubienie

Mamy taki Gima Termometr Smoczek Nipple - Ceny i opinie - Ceneo.pl

2 polubienia

Zdecydowanie, tradycyjny termometr to sprawdzony i dokładny sposób na pomiar temperatury. Choć mamy teraz wiele nowoczesnych urządzeń, to właśnie prostota i niezawodność klasycznych metod wciąż budzi największe zaufanie.

1 polubienie

Dokładnie, jeśli produkt byłby naprawdę skuteczny, na pewno zyskałby większą popularność. Często bywa tak, że nowe gadżety to po prostu chwyt marketingowy, a rzeczywista wartość bywa mocno przesadzona. Ja wolę sprawdzone i polecane rozwiązania

1 polubienie

Tak, ale np jak dziecko śpi to łatwiej jest wsiąść taki bezdotykowy termometr i nie rozbudzać maluszka do pomiaru temperatury.

1 polubienie

No taki bezdotykowy jest okej

1 polubienie

Zgadza się, w takich sytuacjach bezdotykowy termometr to wybawienie. Można szybko sprawdzić temperaturę, nie budząc dziecka i nie wybijając go z rytmu snu, ogromna wygoda dla rodzica i spokój dla malucha.

1 polubienie

Zdecydowanie się zgadzam. Jak moje dzieci są chore to córka bardzo szybko ma wzrost temperatury i często ją mierze. Dlatego nie chciałabym jej budzić w nocy co np. 1 godzinę.

1 polubienie

Ja też staram się nie budzić, tylko obserwować i reagować, jak naprawdę trzeba.

1 polubienie

Sekunda i już wszystko wiadomo, bez rozbierania czy wiercenia się. Jak już śpi, to niech odpoczywa, organizm wtedy najlepiej się regeneruje.

2 polubienia

Jestem ciekawa czy nasz termometr do ucha się sprawdzi, bo on jednak pika jak mierzy temperaturę

1 polubienie