Nabywa polecam canpol mamy go już dłuższy czas i jest sprawdzony i bardzo dobry
My też mamy ten z Canpola i najlepiej mi się sprawadza, zawsze pod ręką ![]()
Ja również go polecam ![]()
Nie wiem co jest, ale obudziło mnie ciepło mojego synka, czyje od niego gorąco, ssie pierś a czuję ogromne ciepło, biorę termometr a on pokazuje 36.2… źle działa czy co… wymieniłam baterie i nadal tak pokazuje
A jak dotykasz kark to też gorący?![]()
Cały był gorący. W buzi też bo czułam takie gorąco jak nigdy jak ssał cycusia. Jeden termometr mam z canpol i tak mi pokazał a drugi mam z biedronki hofften i pokazał 36,6…
Skoro dwa termometry pokazały prawidłową temperaturę to chyba nie ma się co martwić? A jak jest teraz? ![]()
A może poprostu jest mu za ciepło skoro ma temperaturę dobrą, mój syn często robi się ciepły i czerwony jak mu za ciepło a szczególnie jak je bo wtedy się wysila i poci
W dzień było ok. Nie był gorący ani jakoś bardziej ciepły.
Mam nadzieję , że nadal wszystko ok bo faktycznie dziwne , że jest gorący (a całe szczęście) temperatura ok
Tak na dzień dzisiejszy nie zauważyłam nic niepokojącego
Najważniejsze , że nie ma żadnych nowych objawów
czyli nie musisz się martwić ![]()
Co prawda mam z innej firmy, ale nie sądziłam, że Canpol ma w ofercie też termometry
dobrze wiedzieć na przyszłość
cena bardzo fajna ![]()
Canpol ma świetne produkty , uwielbiam
jednak miałam termometr elektroniczny z miękką końcówką i wyświetlacz mi się zepsuł
dość szybko , także nie wiem czy ja miałam pecha czy częściej się to zdarza. No ale wiadomo , to tylko rzecz i ma prawo się popsuć. Teraz używałam elektronicznego , bezdotykowego z canpola i jest super. Dokładnie pokazuje temperaturę i działa ![]()
Niby ja słyszałam opinie, że te elektroniczne są mało miarodajne, ale porównywałam wyniki z normalnym i były zbliżone. Z resztą jak jest duża gorączka to się jednak czuje.
Ja mam jeszcze rtęciowy i on jest najdokładniejszy. Z tym , że długo mierzy i dzieci są niecierpliwe
także lubię go za dokładność , ale jednak jak jest noc i mierzy się dziecku to problem. No i nie jest podświetlany , więc najlepiej zapalić światło żeby było cokolwiek widać
Dokładnie najgorsze jest to trzymanie pod pachą :x jeszcze podobno można w buzi albo odbycie, ale te sposoby ja dla mnie jeszcze gorsze…
W odbycie moje dzieci by się nie zgodziły
a w buzi rtęciowy to bym zawału dostała. Ogólnie nawet ten bez rtęci jakoś bym nie chciała żeby lądował gdzie indziej niż pod pachą ![]()
Oj tak canpol ma wiele super produktów i idzie z biegiem czasu i stale nas zaskakuje nowościami. Właśnie ja też jakoś nie do końca wierzę czasami tym termometrom elektrycznym bezdotykowym… ale tak jak piszecie dzieciaki nie za bardzo lubią te pod pachę, więc ja u siebie mam bezdotykowe dwa ale i te pod pachę… jak coś mi się wydaje niepokojącego to badam każdym dla pewności
I tutaj masz rację , najlepiej sprawdzić kilkoma i można mieć w miarę pewność co do wyniku
rzadko mi się zdarzyło żeby termometry były zgodne co do wyniku temperatury