Jakich produktów brakuje na rynku?

Ja lubię takie rzeczy na SHEIN kupować , ale ostatnio widzę że jest dużo drożej. Np. tydzień temu dodałam produkty do koszyka i wychodziło mi 320 zł , dzisiaj patrzę i jest 520 zł. Także wow sporo w górę….

No u nas w biedronce akurat stoi namiot z przecenami, że jak się weźmie min 2 rzeczy to jest 50% taniej, także ja tam poluje na takie okazje :rofl:

To ja bym ciągle tam coś brała. Obok mnie są 2 biedronki i w żadnej nie ma tych artykułów przemysłowych. A jak jestem w innej to zawsze wezmę coś nie tak, i rzadko mi się udaje na -50

Oo to spora różnią , to już nieraz można na miejscu lepiej kupić . Jak już zaczną produkty tam drożeć ludzie nie będą tak chętnie tam kupować

U nas też nieraz stoi , czasem idzie coś fajnego wychaczyc tylko zanim ja tam wejdę to już mają większość przebrane

Ja akurat mam możliwość, więc jestem tak 2/3 razy w miesiącu w tym namiocie.
Połowę kuchni w nim urządziłam, połowę pokoju dziecięcego :rofl::rofl:

Tak bo będzie podobnie do cen , które są u nas. A przynajmniej można kupić od ręki i nie trzeba czekać na dostawę

Czasem też można znaleźć podobne rzeczy w tych chińskich marketach

Często jest tak, że ceny rosną chwilowo, żeby potem znowu „magicznie” spaść, i człowiek się łapie na sztuczne poczucie okazji.

Też tak robię! W Biedrze na przecenach można upolować super rzeczy za grosze :wink:

Dokładnie, mnie się też dużo udało upolować kompletów sztućców, garnków itp i to też nie z firm takich mniej znanych tylko np Ambition, Tefal

Tak to też prawda. Masz rację.

Tak jak jest magiczne Black Friday, potem Black Weekend, i jeszcze Week
Dobrze że wprowadzili obowiązek ten informacji najniższa cena z 30 dni

3 polubienia

Tak to jest dobre już tak nie oszukują bynajmniej na cenach

3 polubienia

Ale wiecie że podwyższają ceny 2 miesiące wcześniej. O w tedy cos co kosztowało 99zl zmienili cenę na np 149 i później na Black Friday cena robi się 99 ale cena z ostatnich 30 dni to 149. Nic to nie dało niestety ale malomkto o tym wie. Albo np ceny z ostatnich 30 dni są niższe. Czyli coś kosztuje 139 a cena z ostatnich 30 dni jest 119 np

Dokładnie, to typowy chwyt , sztucznie zawyżają ceny wcześniej, żeby “promocja” wyglądała na większą. Mało kto sprawdza historię cen

1 polubienie

Teraz jest taki wybór że wszystkie możliwe rzeczy już chyba można kupić :joy:

I już zaczęły się wyprzedaże letnie

1 polubienie

O nie, nie pomyślałam o tym, ale oszuści są te sklepy!

Nie od dziś to wiadomo :wink: