To też prawda ale często po konkurencja czy ludzie nabijają takie czy inne opnie
teraz to nic nie można wierzyć w internecie, może być sfałszowana opinia
Też.mi wydaje się, że ludzie piszą opinie po złości lub z konkurencji. Dlatego czytam większą ilość lub na różnych stronach jeżeli jest taka możliwość. Tak samo jeżeli chodzi o pozytywne opinie.. jeżeli jest ich mało i same dobre to nie biorę ich pod uwagę bo mogą to być od znajomych czy rodziny aby zachęcić innych...
tak, dokładnie mogą być same opinie pozytywne od rodziny napisane, więc teraz to wierzyć się nie opłaca
Z opiniami różnie bywa, ja to co ludzie piszą biorę zawsze na pół. Sama staram się pisać opinie np na allegro lub na stronie, z której zamawiałam i opisuje obiektywnie, bo nie widzę sensu żeby kłamać. Opisuje zawsze jak przebiegł kontakt i realizacja zamówienia oraz czy jestem zadowolona z produktu i jego jakości i ceny :)
Ja tez pisze zawsze szczere opinie
ja sobie nie wyobrażam żebym ja miała kłamać na temat produktu jaki kupiłam. Faktycznie jeśli produkt jest beznadziejny to po prostu wyrażam takie zdanie, aby przyszłe osoby kupujące miały to na uwadze.
Tak.najlepiej ;)
Tez zawsze wydaje opinie prawdziwa
ja tak samo piszę zawsze szczere opinie, nie zamierzam chwalić produktu który mi się nie sprawdził
Często przed zakupami na Internecie czytam opinię i się nimi sugeruję dlatego swoje też później staram się dodawać wartościowe.
No ale tj piszecie często te negatywne może pisać konkurencja a pozytywne mogą pisać sobie sami więc też to wszystko nie do końca jest takie wiarygodne.
dokładnie ja też tak mam podczas zakupów przez internet że czytam opinie
Witaminę D3, bo prawie każdy Polak ma niedobór (oczywiście warto zacząć od badania poziomu). Warto jest równiez poczytać sobie o karnozynie https://karnozyna.com/ - jej ilość w organizmie zmniejsza się z wiekiem a istotnie wpływa na wiele procesów w ciele. Inne suplementy to tylko jak czegoś potrzebujesz. Tak łykać suple byle coś brać to bez sensu. Najlepiej zadbać o zbilansowaną dietę.