Jakie zabiegi na twarz

Hej, chce zrobić serię zabiegów. Zanim pójdę na konsultacje chciałam Wam zapytać o zdanie. Zastanawiam się który zabieg będzie dla mnie czy dermapen z osoczem czy stymulatory tkankowe? Zależy mi żeby ujędrnić skórę, pozbyć się delikatnych zmarszczek oraz bruzd i blizn potrądzikowych i dziurek.

w kwesti  blizn i śladów potradzikowich  mezoterapia igłowa , na twarz bardzo polecany jest masaż kobido , zrobiony seriami robi świetny efekt ( moja siostra chodzi na Kobido i widac rezultat ) 

Ja nie mam doświadczenia w takich sprawach. Mąż kupił mi kiedyś urządzenie do mezoterapii bezigłowej. Fajnie bo mogę to robić w domu :) i najważniejsze , że  efekty widać :) 

Dermapen z egzosomami ASCE+ lub Neofound EXO. Jeszcze wszystko zależy jak głębokie masz blizny i czy jest wiotka skóra, bo wtedy głębiej i szybciej zadziala radiofrekwencja mikroigłowa. Najlepiej medyczna typu RFNEED, którą łączy się z biostymulatorami lub egzosomami
https://sportsinwinter.pl/pl/651_artykuly-sponsorowane/136615_stymulatory-tkankowe-rewolucja-w-kosmetologii-dla-pieknej-skory.html
Poczytaj sobie na tej stronie :)

Spróbuj mezoterapii igłowej.

Mozesz też spróbować mezoterapii beziglowe- można ją samodzielnie zrobić w domu a urządzenie jest nie drogie.

Robiłam 3 razy zabieg laserowy usuwania blizn potrądzikowych. Z racji tego, że one nie są aż tak widoczne to uważam, że to były wyrzucone pieniądze w błoto. Nie zauważyłam żadnej poprawy. Więc chętnie sama się dowiem jak je zminimalizować. 

O chętnie poczytam jak wasze efekty

Z chęcią podepnę się pod pytanie, pozbyłabym się zmarszczek mimicznych.