gaweł.paulina a jaki rodzaj masz tego krzesełka? Może bym sobie zobaczyła, jak mówisz że jesteś zadowolona bo ja też cały czas poluje na te krzesełka z Kinderkraft i nie wiem które jakościowo jest ok.
Z Ikei bardzo fajnie wyglądają te krzesełka. Ja już w ciąży je macalam w sklepie;)
Z takich przystępnych cenowo to kidkraft ma bardzo fajne krzesełka łatwo składane. My mieliśmy krzesełko do karmienia z firmy pegperego z kółkami dodatkowymi dzięki czemu mogliśmy przewozić krzesełko po każdym pomieszczeniu
Miałam coś w weekend pooglądać ale nie było kiedy.
Też spodobały mi się 2 z kinercraft a tu się takie negatywne opinie pojawiają. Heh
Mysle ze co mama to opinia warto jak jest możliwość obejrzę takie rzeczy na żywo
Dokładnie ile mam tyle opinii i nigdy wszystkim nie podpasuje to samo :)
Mamy dokładnie to KinderKraft Krzesełko do karmienia Fini 2w1 :)
Tak mam u teściów to z ikea i tez jest super
My używaliśmy krzesełko z Fischer Price i super się sprawdziło:)
Na te z Fisher Price jeszcze nie patrzyłam. Może uda Nam się do jakoefoa sklepu podjechać żeby obejrzeć coś.
te z kinderkraft też pięknie wygladają :) ważne by Tobie się podobało i łatwo się czyściło
Co powiecie na drewniane first safety, wystarczy na dłuuuuuugo :) jest szerokie, wygodne, podklejone filcem nawet dziecko może przesunąć, przyciągnąć
Ja z fisher price u rodzicow mam nakładkę na krzesło i też się fajnie sprawdza. Tylko tego modelu chyba akurat już nie ma w sprzedaży
Dwa łobuzy szkoda, że wczoraj nie zobaczyłam tego krzesła. Chętnie bym je przetestowała.
Wczoraj kupiłam drugie z ikea antilop. Aby nie wozić do rodziców. U nas ikea się sprawdziła i dokupiłam 2.
z własnego doświadczenia powiem, ważne żeby był podnóżek - zupełnie inny wymiar jedzenia przez bobasa
U nas z ikea się najlepiej sprawdziło, mieliśmy od znajomych z ceratką, ale szybko popękała.
To z ikea to pod prysznic i krzesełko czyste;D
To prawda , pod prysznic i szybko i wygodnie
U nas tez z ikea super
oj tak bez podnóżka dziecko kompletnie nie jest stabilne , jednak musi mieć coś pod nóżki. Ja na początku nie miałam u córki i szybko dokupowałam bo to dziecko okropnie źle siedziało bez podnożka
Dzięki dziewczyny za wszystkie polecajki i rady :) widzę, że wybór krzesełka to wcale nie będzie larwa sprawa. Bezpieczne, ładne, funkcjonalne, wytrzymałe, łatwe w czyszczeniu :P i jeszcze żeby przetrwało gdyby się pojawiło kiedyś drugie dziecko :P
My dostaliśmy w prezencie od teściowej takie jak się jej podobało w sklepie. Nawet nie pytajcie. Ciężkie, podnóżek taki ze może 5letbie dziecko dałoby radę tam dać nogi, duże, wykończenie to elementy ekoskóry, którą trudno utrzymać w czystości, pasy takie że jak zapnę mała to siedzi stabilnie ale nie dostaje do stoliczka, a jak dostaje to znów pasy za luźne... Nie wiem kto to projektował... używam tylko jak teściowie przyjadą raz w miesiącu, tak to stoi i zbiera kurz