No czasem tak jest ze te prezenty więcej sprawiają problemów niż radości.
No właśnie nie wiem czemu robią te krzesełka bez podnóżków.. powinny być moim zdaniem w zestawach
Podnóżek ważna sprawa dla starszego dziecka
no ikea niby taka popularna i z pewnością ma ogromną sprzedaż ten model i trochę mnie zadziwia, że jeszcze nie zrobili do niego podnóżka i trzeba osobno kupować. MOże chodzi o koszta bo tak ludzie kupią tanio, a z podnóżkiem już by tak ciekawie cena nie wyglądała i chyba to do mnie przemawia
Ja dawałam krzesełko córce pod nóżki
Myślę że inżynierzy ikei maja na to jakieś wytłumaczenie tak czy siak dla mnie krzeslo super. Dokupienie podnóżka nie było problematyczne
a to wlasnie widziałam pełno sposobów jak to zrobić by jednak nawet sobie poradzić z antilop bez podnózka
No właśnie bo super cena i jak dla nas było wystarczające
Powiem Wam że najwięcej na różnych forach jest właśnie mowy o tym krzesełku. I chyba najwięcej polecen.
i w zasadzie się nie dziwię bo jednak jest najtańsze i wsytarczające . Potem to już design i za to się płaci
Teraz ten podnóżek można dokupić na olx czy w necie, więc nie ma problemu.
My stosujemy od początku krzesełko Ikea Antilop.
Dokupilam do niego podnóżek, dmuchaną poduszkę i pokrowiec na nią. Silikonową matę na stolik. Można nawet kupić okleinę na nóżki jeśli ktoś chce dopasować krzesełko stylem do krzesełek w kuchni czy jadalni :)
U nas sprawdza się świetnie. Najfajniejsze jest to, że te krzesełka znajdują się w większości restauracjach więc przy ewentualnym jedzeniu poza domem, nie ma problemów, bo synek jest nauczony tego krzesełka z domu.
Poważnie się zatem muszę nad nim faktycznie zastanowić.
Świetne jest i tanie
Dużo osób zamiast męczyć się z jego czyszczeniem po jedzeniu, po prostu wkłada je pod prysznic i tam spłukuje wodą. Świetny patent i czasem żałuje, że mam prysznic z wysokim brodzikiem, do którego się to krzesło nie mieści.
też tak robiłąm :D dawałam pod prysznic i szybko był umyty
To też na duży plus- łatwość czyszczenia:)
Ja też do momentu kiedy się skapnęłam ze do nóg nalewała mi się woda...
Właśnie bardzo łatwe w czyszczeniu
Dwa łobuzy, o matko! serio? :D w życiu bym na to nie wpadła, ze tam może się dostać woda.