Kącik montessori

My mieliśmy taki oktagon i młoda nienawidziła tam być, podobało jej się że się wchodzi i wychodzi ale zabawy tam było mało :sweat_smile: ale fakt to są ogromne te kojce i trzeba mieć na uwadze że stanowią główny element pokoju często

1 polubienie

okay, to ja chce w pokój córki wrzucić bo narazie nie będzie miała za dużo mebli haha może też poszukam na allegro albo na olx żeby nie przepalić kasy jak nie będzie ja to interesowało :joy:

1 polubienie

Jak będzie miała już swój pokój to można go wyłożyć mata i nie kupować nawet kojca

Jak mała zacznie raczkować też muszę jej taki kącik zrobić

A propo montesori

mamy psa i nie chciałabym, żeby dobierał się do wszystkich zabawek dlatego myślę o kojcu

Aaaa no to tak to jest to jakiś pomysł

Ja tez! Bo mamy dużo miejsca na dole i taki duzy ten kojec bym chciala, zeby o 4 rano jak mi robi pobudki to zebym mogla sie w srodku polozyc :sweat_smile:

1 polubienie

To jest fantastyczny pomysl :heart: kradne

1 polubienie

hahahaha no tak będzie idealnie :joy:

1 polubienie

Jak ja się cieszę że moja mi jeszcze nie robi takich pobudek , rano to i do 8 śpi masakra przecież to środek prawie nocy :sweat_smile::rofl:

To moja od tygodnia budzi się 5:55

Miałam od początku bardzo mało zabawek montesorro , jeszcze jak dzieci były malutkie to było ich więcej teraz odchodzę jakoś od tego

1 polubienie