dokladnie i w pierwszym trymestrze wszystko moze sie zdarzyc i nie zawsze na te rzeczy mamy wplyw
I trymestr to najczęściej wielka radość, że się udało, ale i też sporo obaw, jak to będzie dalej
niektórym szybko mija bo np późno się dowiedzą o ciąży, a innym się ciągnie ten czas o męczą wymioty i nudności
Radość z ciąży …piekne chwile
chwile ktore szybko mijaja… Ale pozniej tez jest cudownie jak na swiat przychodzi nowy obywatel nasz maly skarb
powinniśmy wszystko co możemy sobie pamiątkować. Te chwile tak szybko mijają ,że po czasie o nich nie wszystkich już pamiętamy , a jak mamy pamiątki to pamieć jakaś pozostaje.
dzieci strasznie szybko rosną, a pamięć ludzka jest bardzo zawodna
ja jestem właśnie w pierwszym trymestrze i niedawno dopiero skończyły mi się mdłości
ja w drugim i nudności mam juz za sobą
ja w pierwszej ciąży nie mialam przyjemności poznać tych objawów. Mam nadzieję ze i w drugiej ciązy też tak będzie,
I trymestr strasznie się ciągnie
mnie 2 ciaza teraz śmiga ze nawet niewiem kiedy!
mąż mi mówi, żebym się cieszyła póki maluch w brzuchu, bo potem koniec słodkiego leniuchowania. I ma rację, bo leci…
ja tam mam złote dziecko. Jest grzeczna. Umie sama soba sie zajac. ale jak kazde lubi rozrabiac
Pamietam jak na poczatku z kolezanka mowilesmy ze nasze malenstwa maja 7 mm a teraz? Juz prawie trzy miesiace po porodzie. Jak ten czas leci
Ja cieszyłam się z każdego milimetra, a teraz w II trymestrze z każdego grama ![]()
ja też tak miałam, i wyobrażałam sobie jakie duże już jest maleństwo
długo czekałam zanim urośnie mi brzuch
po mnie długo nie było widać, ale ja czułam się taka napuchnięta, za to teraz robi mi się taka ładna, zgrabna ‘piłeczka’ ![]()
Oj czekałam 5 miesięcy aż było coś widać