Ja dla starszej miałam kilka pierwszych par slippersow ale potem zaczęłam kupować Befado i polecam .Kapcie nie odkształcają się i przez cały okres noszenia przetrwają bez uszczerbku.
Ja w dekaylonie też uwielbiam buciki. Nie wszytkie, ale są tam super jeśli chodzi i cenę i jakość. Kupowałam córce adidaski i były fajne elastyczne tak jak powinno być. Też kupialm kapcie z miękką podeszwa . Wszytko w przystępnych cenach czyli jakiś 80 zł.
A czy zakładacie dziecku skarpetki w lecie do żłobka ? Jak do żłobka mam takie półbuty . Córka ma spoconą nogę ale bez skarpetek bby strasznie obcierala nóżki
Ja kupuję z Lasockiego,ale zgodzę się przodu bardzo szybko są w opłakanym stanie bo wiadomo,że dzieci się potykają
u nas z lasockiego różnie bywało czasmai miała fajne i wygodne a były niektore buciki gdzie albo nóżki poobcierane albo coś nie wygodne były;( ale penwie zalezy tez od fasonu;)
zawsze stawiałam na to aby mogła sobie buty sama ubrac i poradzić w razie jak bedzie w przedszkolu i beda wychodzić na spacerki.
Ogólnie lasocki ma fajne modele butów dla dzieci jak i damskich
teraz też lasocki dla dzieci ma modele z certyfikatem zdrowej stopy, ale nie każdy model ma ten certyfikat
tez małej kupiłam buty z lasockiego , fakt stopa się nie pociła, jednak po kilku dniach czubki juz całe zjechane i ta nitka przy podeszwie juz pękła :(
Ja nie patrzr na certyfikaty ;) co z tego ze certyfikat jak stopa obtarta;)
Podobnie z rekomendacjami nie wszystko vo niby polecane przez kogos u nas sie sprawdzi ;/
mamaheli a złożyłaś reklamację ?
miskapyska nie ma sensu składać reklamacji bo Ci powiedzą, że to jest od użytkowania ! że to normalne i wina dziecka . Właśnie u nas każde z lasockiego tak kończą, ale mimo wszystko je lubię
Ja w te wakacje dwa razy reklamowałam z pozytywnym skutkiem dziecięce buty i chyba będę i trzeci. Warto próbować a nie z góry zakładać że odrzucą. Wydaje mi się, że czas ma tu ogromne znaczenie. Tzn. Jak szybko wada wystąpiła. Bo u mnie w obu przypadkach do miesiąca od zakupu.
I o ile zjechanych czubków mogą nie uznać to pękniętą nitkę powinni.
Oliwia a w jakim sklepie kupowalas?
Ja z ccc kiedys probowalam podeszwy zniszczone na maxa 3 odmowy wkoncu zrezygnowalam uznali ze xziecko zle uzytkowalo but z tego ci slyszalam u nich to norma nie wiem czy maja standardowe takie druki czy co?;)
W deischmanie za to jak corka miala sandaly to chxialam zeby podkleili ze maja dobry peqnie klej bo buty byly ok ale powiedzieli ze sie w to nie bawia i odrazu kase oddali;)
U nas lasockiego się sprawdzają
Najważniejsze właśnie żeby dziecku było wygodnie, stopa się nie pociła i dziecko chodziło prosto :)
Aniss, no właśnie jedne w deichmanie. Ekspedientka od razu się zapytała czy chcemy kasę czy wybieramy nowe buty. Bez żadnego czekania na rozpatrzenie reklamacji, wypełniania druków itd.
A drugie na eobuwie. Odesłałam odczekałam swoje a oni rozpatrzyli pozytywnie i oddali kasę.
Teraz syn mówił, że coś mu poszło w butach z ccc, ale to sandały i upały, więc nie chcę go butów pozbawiać przy takiej temperaturze i nie reklamuję.
Oliwia ja z ccc mam przykre doswiadczenie ale sprobuj po sezonie ;)
Mimo ze dlugo u nich jie kupowalam butow to czasami sie skusze jak cos mi sie spodoba;) tyle ze juz nic drogiego;) bo woem ze ryzyko z reklamacja .
w ccc znowu często właśnie unikają jakoś reklamacji. Ja sie z nimi teraz szarpałam 5 tygodni bo mi wyslali zamiast butów dla syna dwie pary dla kobiety rozmiar 39. Mnóstwo telefonów, kasy nie można było odzyskać. Ciągle kasa będzie przelana i tak tego słuchałam 3 tygodnie plus pełno maili, w końcu kasę dostałam, ale ile nerwów mnie to kosztowało
Ja wole stacjonarnie kupować
Ja nie lubię stacjonarnie bo moje dzieci wszystko rozprasza . W domu na spokojnie zmierzę buty, córce dam bajkę i można mierzyć. Mały jezcze jest chętny ,ale gdy zajmuje się nim córka mi ucieka w sklepie bo się budzi
Mazia czyli inne buty wyslali?
Ja ccc nie lubie zbytnio ale czasami kupuje ostatnio tez kupywalam dla starszej buty rozmiar 40 O.O juz zapowiedzialam ze beda dla mnie jak co;)
Starsza uqielbiala buty kupowac w sklepie stacjonarnym jak miala 2 latka to w butach wyszla ze sklepu bo nie dala zdjac ;)
Ale wiedzialam ze w takich sytuacjach buty beda ciagle jej pasowac;) nic nie bedzie uwieralo uciskalo;) do tej pory tak jest;D
a ja lubie ccc nigdy nie ma problemu ze zwrotem jak coś się zniszczy a jest gwarancja