Kapcie na lato do żłobka

moze zalęzy od kierownictwa tego nie wiem ale jak szukałam info na forach odnośnie reklamacji to zawsze z ccc były problemy

u nas odpukać takiego problemu nie było jeszcze 

Słuchajcie, byłam dziś w ccc i bez problemu przyjęli mi buty i zwrócili kasę.

Fajnie ze nie robili problemu w koncu po cos chyba jest ta możliwość gwarancji 

czyli super, moze coś sie zmieniło, albo ja tak trafiłam;)

wiecie z drugiej strony ludzie kombinują jak mogą moze stad takie było i do mnie podejście myśląć ze licze na nowe buty czy też kase;/ ciezko stwierdzić 

Ja mam właśnie z ccc niefajne wspomnienia bo gwarancji nie uwzględnili :(

Bo nie kiedyś to chyba łatwiej było z tą gwarancja niż teraz. Chociaż ja już dawno butów w CCC nie kupowałam więc może teraz się coś zmieniło

a co się stało z butami że nie uznali ?

u mnie podeszwy były zdarte do tego stopnia ze przeciekały podeszwa peknieta;( 

moim zdaniem powinni uznać taki zniszczenie

Powinni uznać 

ja tam z reklamacjami nie miałam problemów bo uznawali mi w ccc, ale różnie to bywa zależy na kogo się trafi podczas rozpatrywania reklamacji 

Oni pewnie uznali że źle użytkowane buty i że zniszczone z powodu długiego użytkowania. Zawsze na wszystko mają odpowiedź 

Ja zawsze miałam problem z CCC czy Deichmann wiecznie trzeba było wzywać kierownika i wtedy dopiero szło dojść do porozumienia takto nie było opcji rozmowy z osobami z kasy które kompletnie nie umiały wybrnąć i rozwiązać problemu przynajmniej u nas tak było 

zależy od kierownictwa;( ja pisałam odwołania al enic nie dało w końcu sobie darowałam szkoda zachodu ;)

pytanie co mozna rekamować, bo córka ma lasockiego z ccc i ma strasznie zdarte czubki i odchodzi ta nitka koło podeszwy, ale nie wpływa to na użytkowanie obuwia, tylko estetykę

zawsze warto próbować a nóż się uda

wlansie zauwazyłam ze niektóre buciki szybciej sie niszcza na czubkach aż dziwne że firma nic nie robi w tym temacie bo jednak przyszłosciowo nie zacheca do zakupu ;(

Anisss powiem Ci że jak je kupiłam to po 3 dniach juz wyglądały dramatycznie te czubki, wiadomo dziecko ktore uczy się chodzić je zdzera ale bez przesady

oj to chyba warto udac sie do sklepu 3 dni?

ja tak jakpisałam uszkodzona podeszwa to dostałam odmowy że złe użytkowanie obuwia;p hehe az sie uśmiałam jak można żle użytkowac obuwie?