no właśnie te z ccc dla dzieci mają taką skórkę jakby zamszową i jak sie dziecko potknie to zaraz sie zdzierają ;/ ja mam jakiś specjalny impregnant ,ale tak nic to nie daje
Aniss bo teraz to chyba na sile odsyłają wszystkie reklamacje żeby nie naprawić albo nie oddać kasy niestety
Właśnie rzadko przyjmują reklamacje
a najbardziej właśnie o beton zdzierają. U nas też tak się stało nowe but założone d kościoła a jż zdarte
No jak dzieci szurają albo się potkną o coś to od razu buty zdarte niestety
u nas też pierwsze wyjście i sie zaraz o beton zahaczy buty zdarte
Anisss pewnie Ci tak napisali żeby tylko kasy nie oddawać. I jak się tu odwołać w takiej sytuacji? W ogóle teraz z tymi reklamacjami w ccc to jakiś dramat. Ja ostatnio kupiłam adidasy na sporej przecenie bo dałam jakoś 28 zł. Ale po tygodniu używania i to w cale nie intensywnego pękły mi lekko po bokach. Najpierw chciałam je oddać ale jak zaczęłam czytać jak tam robią problemy z reklamacja to olałam sprawę.
Lepiej czasami odpuścić
madzia no niby duzo nie duzo ale ja bym mimo wszystko prbowała reklamowac. a jakbys dała za nie 100zł to tym bardziej trzeba byłoby probowac.
u nas córka to specjalnie szoruje
wszystkie buty dziecka to jeden sezon jak wytrzymaja to wszystko bo zawsze właśnie ajkaś dziura czy coś bo dziecko nawet nie specjalnie ale tam zahaczy, tutaj otrze i juz dziury sa w butach.
no dokładnie, ale spodnie czy legginsy są też dobrym przykładem, kilka razy założone i do wywalenia jak dziecko na kolanach gania
no tak to wygląda przy dzieciach, co chwile gdzies jakas dziura i trzeba kupowac nowe. jeszcze jak ubranie jest słabej jakości to juz w ogole za chwile jest do wywalenia
i dzięki temu ze większość ludzi odpuszcza No szkoda zachodu , te firmy na tum zyskują bo zrobią badzieiwe a
pozniej ktoś itak zaraz kupi nowe bo się rozwali .
taka kolej rzeczy
Nie ktore ciuch majs slaba jakość
Ale nawet jak kupisz droższe to nie ma pewności że za chwilę nie będzie dziury jednak. A przy dzieciach to bardzo możliwe
Dokładnie ja tak cenie hm a niestety córka ostatnio nowki poprzecierala dwie pary. Bawią się w kotki w przedszkolu albo bobasy i niestety
Na te dywany w szkołach też są chyba dość ostre się jednak jak dużo na kolanach jest dziecko to w końcu się przetra te spodnie nie ma siły
to u nas wszystkie ubranka całe , ale nie ukryam ze nasza córka to tak w kratkę chodzi do przedszkola bo co chwilę jak nie katar to choroba