Rozstępy po ciąży owszem mają małe znaczenie, ale jednak każda z nas wolałaby ich nie mieć.
Nie wiem co powiedzieć bo serio nie ma śladu po tych co wyszły mi w ciąży. Mam za to ba piersiach na kolanie i chyba na plecach takie blade... Ale one mi wyszły gdy miałam 10 lat, a wtedy nie wiedziałam co to jest i nie pytałam. Dlatego je mam, nie są bardzo widoczne. Może właśnie gdy się za późno zastosuje krem na rozstępy to juz zostanie i tak ślad... Nie wiem... Wiem tylko że jak są już białe czy cieliste to już po imprezie... Tylko laser.
Chodz trochę mam tych roztepow to nie będę się za bardzo rozczulać moje piękno przemija za to mam najpiękniejsza córeczka na świecie
Te specjalnie przeznaczone kremy, oliwki nie są szkodliwe dla dziecka, dla płodu czy dla karmienia. Na różne etapy- w trakcie ciąży jak i po porodzie są inne kosmetyki. Z doświadczenia jednak wiem, że nie zawsze pomagają.
Dla jednych kobiet przestają mieć znaczenie a dla drugich wręcz przeciwnie. Ja też mam ale trudno się mówi na laser się nie zdecyduje i nie będę ukrywać że głównie z kwestii finansowej ale też nie uważam że są one pamiątka
Paatka, życzę i Tobie i sobie, zeby jednak kiedyś było nas stać na te lasery:)
Gdybym miała taką możliwości i taką zasobność pieniężna to bym skorzystała z laseru ale niestety nie jest mi to dane
Ja nawet nie orientuje się ile taki zabieg moglby kosztować.
Drakulka, ja też nie. Pewnie jest to indywidualnie wyceniane w zależności o ich stanu i wielkości. Myślę, że kilka tysięcy na pewno, bynajmniej jak na moje, bo mam ich sporo.
Takie rarytasy to tylko dla bogatych.po ciąży rozstępów nie mam.mam za to rozstępy nabyte z okresu nastolatki.
Na piersiach nie mam bo stale je smaruje kredkami teraz takimi przy których można karmić
DoNiWe, ja niestety też mam rozstępy z okresu dojrzewania. Coż, mam po prostu do nich skłonność plus tendencję do tycia, choć staram się utrzymywać wagę w miarę ok.
Moje pojawiły się po ciąży a w drugiej to już w trakcie. Nie są jakieś duże no ale jednak.
Też w sumie konkretnej kwoty nie znam ile mógłby kosztować taki laser możliwe że jest tak jak pisze Aga że wyceniane jest indywidualnie
Na pewno koszt obliczaja od ilości i ile razy musimy zabieg powtórzyć.
Im starsze rozstępy tym więcej razy trzeba udać się na wizyty.koszt jednego zabiegu oscyluje w granicy od 1000 do 2000 za jedną wizytę.
Dziewczyny a czy taki zabieg to 100 procentowa gwarancja że pozbędziemy się rozstępów?
Myślę ze 100procenowej gwarancji nikt Ci nie da ze względu na rozny rodzaj skory i oddziaływanie danego zabiegu na skórę
Niestety przy takich rzeczach nie ma żadnej gwarancji, a szkoda. Co innego jakbyśmy wiedzieli, że się uda, to od razu portfel by szybciej się otwierał.
Niestety każdy organizm reaguje inaczej, przy takich zabiegach nigdy nie ma pewności że pójdą po naszej myśli.
Ja już żyje z moimi rozstepami z15 lat i już mi nie przeszkadzają. Zresztą dla mnie to trochę za drogi biznes jak dla mnie.
Dlatego właśnie szkoda kasy skoro i tak nie mamy pewności tym bardziej że ja np. nie mam na tyle żeby wydać sobie od tak hehe
Mnie bardziej ta fałda na brzuchu irytuje niż rozstępy, na nie w sumie wgl nie zwracam uwagi a na tą fałdę masakra już zaczęłam z nią rozmawiać...