A co lekarz na to powiedział, co to takiego Cię dopadło ?
Na początek powiedział żebym wzięła właśnie tabletki do ssania, spray na gardło nijak do piątku nie przejdzie to żebym przyszła jeszcze raz, to da antybiotyk,
Ale ja powiedziałam że to już trochę trwa i że już to stosował i nic mi nie pomaga i jest coraz gorzej, że ból jest okropny nawet przy przełykaniu śliny. Migdał tak boli że nawet ucho mnie boli. Dlatego nie czekał i przepisał mi antybiotyk od razu. (Powiedział że nie ma tam nic białego, że to nie angina, a zapalenie gardła) i szczerze wąchałam się czy brać ten antybiotyk, ale to najlepsze co mogłam zrobić, bo różnice już czułam po kilku godzinach, nie powiem bo jeszcze mnie pobolewa, ale to już jest bez porównania co było
Dobrze że dobrał ci odpowiedni i poczułaś ulgę teraz już z każdym dniem będzie lepiej ![]()
Nie powiem, bo mam wrażliwców że jak go wezmę to mnie tak przytłacza, jestem jakby senna osłabiona
Uff to dobrze, że jest Ci lepiej! ![]()
A czy przy tym antybiotyku możesz karmić piersią bez problemu czy na czas jego brania musiałaś odstawić dzieciulka ? ![]()
Ojej tak nie powinno być
może za duża dawka albo poczułaś ulgę ja tak mam jak mnie pusza ból że odrazu bym spać poszła
dobrze, ze jednak przepisał ci ten lek…
A nie proponowal Ci zrobienia testu przed przepisaniem antybiotyku?
Sa takie testy combo 9w1 i od dwoch tygodni chodze zasmarkana, bylam u ginekolog i poradzila mi zeby sobie zrobic (to jest na 9wirusow) i okazalo sie ze chodze z grypa, a kompletnie nie mam objawow ![]()
A możesz karmić przy tym antybiotyku?
Tak, mogłam karmić normalnie, mówił że może tylko maluszek robić luźne kupki, Ale ja i maluszek bierzemy probiotyk i jest ok