Kiedy po raz drugi zostałam mamą było dla mnie oczywistą sprawą, to że chcę karmić piersią. Wiedziałam ile satysfakcji i przyjemności może sprawić ta specyficzna forma bliskości. Nie byłoby w tym nic specjalnego, gdyby nie fakt, że tym razem zostałam mamą bliźniąt. Chciałabym się z wami podzielić moim doświadczeniem i spostrzeżeniami związanymi z karmieniem piersią dwóch małych ssaków.
nie mialam z tym do czynienia , ale na pewno nie ladawa wyzwanie. mnie czeka ale jeden maluszek
Wow to jest dopiero super wyczyn Na pewno trzeba nabrać wprawy aby karmić bliźniaki, podziwiam takie mamy
ja tam nie jestem za karmieniem piersią
tzreba zawsze znaleźć jakis sposób
Ja to podzwiam takie mamy, naprawde wykatmić bliźniaki to suksce. Widziałam gdzieś zdjecie jak mama karmiła 2 na raz, szacunek ja bym nie podołała
To nie lada wyzwanie i nie łatwe zadanie
mama mi opowiadała, że bywało ciężko… braciszek się najadał a dla mnie mało co zostawało
na pewno jest to możliwe
Moja mama karmiła raz jedną raz drugą. Ale z ilością pokarmu nie miała problemu.
Brawa dla autorki za wytrwałość. Wiele mam poddaje sie już na starcie, a tu Pani pokazała podwójna determinację. Jak się chce to wiele można osiągnąć. Szczególnie, że łatwiej podać butelkę, ale karmienie piersią jak wiadomo przynosi o wiele więcej dobrego!
podziwiam wytrwałośc trakich kobiet!
piękny widok jak mama karmi dwoje maluchów na raz
Bardzo chciałam karmić moje bliźniaki piersią, zakupiłam stanik do karmienia, wielkiego rogala, specjalną bluzkę i co… i okazało się, że nie mam pokarmu a potem miałam go mało mimo, że walczyłam. Odciągałam pokarm i dzieliłam na dwóję by mieli po równo.
niestety nie zawsze się da nawet jeśli bardzo się chce tym bardziej jeśli musi wystarczyć dla dwojga
mamy bliźniaków są jak dla mnie “wielki” podziwiam - ja mam jednego synka bywają oprócz tych szczęśliwych dni ciężkie - a wiadomo ze przy dwojce jest więcej pracy i obowiązków
podziwiam takie mamy bliźniaków!
podwójne szczęśćie podwójna robota
To musi byc wyzwanie
tez o tym pomyslałam chyba ze uda sie na zmiene karmic