Fajnie żeby elementy się dały odpiąć i wyprać :)
Aridka jak miałam nakręcana karuzele to maskotki były odczepiane i była możliwość wyprać
Przede wszystkim powinna być kolorowa by zainteresowała dziecko. Poza tym przyjemne melodie z funkcją usypiania
Dobrze by miała pluszaki które są w kierunku dziecka a nie domowników no bo w innym wypadku dziecko widzi dupki pluszaków tylko... Taka właśnie jest z Canpol karuzela
Kontrolajakosci to prawda większość dzieci jak patrzy na karuzele to widzi dupki. Trochę to nie przemyślane
Też miałam naskotki przy karuzeli. Teraz do córki wgl nie kupowałam
My przy drugim dziecku mamy karuzele Canpol babies z projektorem zobaczymy jak się sprawdzi
BabyOno są kolorowe pluszaki którymi dziecko nawet jak się uderzy nie zrobi sobie krzywdy
a czy dziewczyny które miały łóżeczko turystyczne tez zakładałyscie karulele na łózeczko.czy w ogóle sie da
fuckkotekxd a czy są inne zabawki niż pluszowe na karuzeli? Wydaje mi się że nie
my dostaniemy do testowania ;d
Supr czas to gratulacje,a gdzie była karuzela do testów?
Beata za maj z Canpol babies
Doniwe oj nie wiem nie próbowałam. Ja w turystczbym miałam zawieszone zabawki od komletu
To super ja jestem tu pierwszy raz wiec nie wiedziałam że można takie rzeczy tu wygrać
nom mi sie udało 2 raz coś wygrac i powiem szczerze ze te rzeczy sa mega
No każda rzecz wygrana cieszy taka prawda,a mając dzieci wszystko się przydaje
Beata można super rzeczy dostać do testów właśnie
No właśnie, cieszą takie rzeczy, a jak dziecko się cieszy ;))
Jakie rzeczy udało wam się wygrać ? czy są jeszcze jakieś strony gdzie coś wygrałyście ?