Aneczka ja jak kupowalam lozeczko to trzy szczebelki sa na sprezynie i w kazdej chwili moge je wyjac.
Tam za pozno obnizyli bo widzieli ze dziecko juz staje i nic z tym nie zrobili.
Aneczka ja jak kupowalam lozeczko to trzy szczebelki sa na sprezynie i w kazdej chwili moge je wyjac.
Tam za pozno obnizyli bo widzieli ze dziecko juz staje i nic z tym nie zrobili.
Justynamamajasia jak.za.pozno obniżyli to wiadomo że przez ich niedopatrzenie
Ja mam 3 poziomy łóżeczka i już jesteśmy na środkowym, jak mały tylko zacznie się podci ągać od razu obniżymy na najniższy poziom.
U nas jest na sam.dol obniżone łóżeczko
Skoro dziecko juz dwa miesiace wstawalo to musialo wypasc jak lozeczka nie obnizyli.
Justynamamajasia nie musiało. Ale tak sks zdarzyło.
Aneczka jestem innego zdania. To jest niedopatrzenie rodzicow, ze nieczwracaja uwagi, ze dziecko wstaje. Lozeczko bylo wysoko wystarczylo opuscic je na dol. Tym bardziej, ze znam rodzine i wiem jaki maja olewacki stosunek.
Justynamamajasia skoro mają taki stosunek do tego to wiadomo że tak stało się z ich winy
Ajjj piękna karuzela do zdobycia w testach. Moje małe marzenie, bo jest elektryczna, a nie nakręcana. Synek nie był zainteresowany karuzelą, za to córcia nadrabia i jest to moje wybawienie, kiedy już nie mam na nią pomysłu, by ją jakoś zająć czy uspokoić. Tylko ten minus, że tak, jak wspomniałam są nakręcane.
Fakt karuzelka jest piękna :)
Magicznypazur masz rację elektryczna karuzelka jest super sprawą. My dodatkowo mamy pilot więc nawet nie muszę wstać ze swojego łóżka jak po jakimś czasie przechodzi w rytm czuwania
Magicznypazur tez mam tylko nakręcana więc chętnie bym sprawdziła jak to z elektryczną jest. Ciekawe czy ten niebieski kolor tylko czy też różowy do wyboru
aneczkaa006 jak dla mnie kolor nie ma znaczenia, bo obie wersje kolorystyczne są piękne :)
Magicznypazur dla mnie też kolor nie ma znaczenia bo oba są śliczne w tak porostu się zastanawiałam
Karuzela jedna z lepszych jest z canpola z piratami. Ta zrobiła u nas największą frajdę. Na drugim miejscu była karuzela z projektorem różnymi melodyjkami szumem itp też bardzo fajna.
Zawsze dzieci kojarzyły mi się z karuzelą. Ze każde dziecko je ma i przeważnie każde lubi je obserwować. A jak jeszcze dodatkowo coś się dzieje jak w tej z canpola z projektorem to już wogole ekstra.
Bardzo się cieszę, że udało dostać się do testów karuzelki. Córka kocha je do tej pory. A nie ukrywam, nie będę musiała co chwilę nakręcać:D
Magicznypazur to że nie trzeba nakręcać to bardzo duży plus ;)
Ja powiem szczerze, że nie miałam przy pierwszej córce żadnej karuzeli. Teraz też się nie zaopatrzyłam. Mówicie że warto?
Ja miałam karuzelke Canpol piraci. Oliwia B, nie wiem czy warto czy nie, to zależy od dziecka. Córce się bardzo podobała, długo się w nią wpatrywała i cieszyła. Synek mało korzystał, lubił ale na krótko. Czasem nawet wolał dotykać samych zabawek w łóżeczku niż to, żeby fruwały. Po 6 mcu to już w ogóle stracił zainteresowanie i zlikwidowaliśmy karuzelkę
Oliwia u nas troche karulzela się sprawdziła bo córeczka lubiła słuchać muzyki i patrzyć jak zwierzątka ruszają się z czasem zaczela je dotykać za nie łapać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.