Karuzela do łóżeczka

Mam cichą nadzieję , że tak będzie :wink: w tym miesiącu są już zabawki także to też super produkty

No to by było extra jak by się udało :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

No ja też bardzo bym się ucieszyła :wink:

My mieliśmy z canpol https://www.mediaexpert.pl/zabawki/zabawki-dla-najmlodszych/karuzele-do-lozeczek/karuzela-canpol-babies-sensory-toys-68-084?utm_source=Ceneo&utm_medium=cpc&utm_content=2066426&utm_campaign=2026-06&utm_term=Karuzele-do-lozeczek&ceneo_spo=false&ceneo_cid=f94ff298-5b75-04df-50bf-3560874279c9
Fajne melodyjki i w pozniejszym czasie corka miala frajde probujac oderwac te koleczka z obrazkami (sa na magnesikach). Jest rowniez lusterko. Karuzela przetrwala wiec bedzie dla drugiego dziecka :slight_smile:

Cześć, u nas Tiny Love karuzela małej księżniczki (czy jakoś tak :D).
Jest od spodu kontrastowa, ma super delikatną melodię i sama się wyłącza.
No i jest mobilna, można łatwo przewiesić i zawiesić nawet w wózku :slight_smile:

Ja mam z little Dutch, jest b ładna i gra fajnie melodię ale zdjęliśmy bo źle się trzymała przy łóżeczku :confused:

Rowniez z tej firmy kupilam takie ptaszki, wyglada cudnie ale sposob mocowania przy wozku lub lozeczku jest nieprzemyślany. Zeby pozytywki mogly zostac pociagniete pzez.dziecko i jie spadły sznureczki trzeba zawiazac tak mocno ze pozniej nie da sie ich rozwiazac. A jesli zawiąże sie zbyt lekko to spada.

Dodaję kolejną “karuzelę” która jest z materiału i nie ma dźwięku ani się sama nie kręci :rofl::rofl::rofl:
Jak mała była w szpitalu to nad łóżeczkiem każde dziecko miało taką karuzelę KOSMOS z Ikei. Tak jej się podobała że kupiłam jej do domu. Minął ponad miesiąc a ona nadal ją uwielbia :heart:

1 polubienie