Karuzela do łóżeczka

Cześć Mamusie! Jakie polecacie karuzele do łóżeczka dla 2 miesięcznego bobasa? Córka zaczęła interesować się przedmiotami, więc chcę zawiesić coś nad łóżeczkiem żeby mogła sobie oglądać, ale wybór w sklepach jest ogromny i nie wiem na co się zdecydować :slight_smile: Czy wziąć kontrastowe czarno białe elementy, czy może od razu pójść w jakieś kolory? Co u Was się sprawdziło?

1 polubienie

Polecam karuzele z fisher price. Posiadam tą z trzema latającymi misiami. Fajna opcja ma 3 rodzaje dzwięków, szum, ptaszki i drzewa i oprócz tego to ma jeszcze swieciące gwiazdki

1 polubienie

Ma miałam Tiny love zwierzątka leśne , oboje dzieci miały takie same :wink:

1 polubienie

Też polecam karuzele z Fisher Price, mamy tę samą z misiami i naprawdę super się sprawdza dźwięki są przyjemne, a te świecące gwiazdki są najlepsze

3 polubienia

Ja mam z Fischer Price i polecam :blush:

Canpol ma też fajne karuzele

2 polubienia

kupilam z lionelo ? zwierzatka kolorowe , nie czarno biale.
u nas sprawdzilo sie srednio - moze przy drugim bedzie lepiej ;p

U nas super sprawdziła się karuzela z kontrastowymi czarno-białymi elementami – idealna na początek, bo maluszki lepiej widzą takie wzory. Po czasie można wymienić na kolorową. Fajnie, gdy karuzela ma też opcję muzyki i ruchu.

4 polubienia

Ja dostałam od teściowej jakąś zwykłą, gra melodyjki, kręcą się na niej grzechotki. Córka się nią interesowała jak miała 2/3 miesiące i nadal się nią interesuje. Czasami sobie po prostu leży i ogląda te grzechotki. Grzechotki są w kształcie zwierząt i są kolorowe

1 polubienie

Polecam karuzelę Chicco NEXT 2 me dream. Przyjemne piękne melodie muzyki klasycznej i szumu. W dodatku jest śliczna. Mój synek ją uwielbia

Właśnie zamówiłam z @CanpolBabies_Redakcja karuzele z liskiem :fox_face: przetestujemy z córką na dniach i zobaczę czy będzie zainteresowana :slight_smile:

2 polubienia

Ja pamiętam jak kupiłam synowi karuzelę z maskotkami z Kubusia Puchatka :wink: wszystkie były tak ułożone , że mój syn widział ich pupy :wink: także drugi raz bym tego błędu nie popełniła i wybrałabym bardziej „płaskie” elementy obrotowe :wink: i chyba im prostsza tym lepsza. Fajne są w kolorach biało - czarnych

1 polubienie

najlepsze to te z kontrastowymi czarno-białymi elementami – na początku maluszki najlepiej widzą takie wzory. :slight_smile: :heartbeat: :black_heart: :heartbeat: :black_heart:

3 polubienia

Zerknij na karuzelę z Canpol, my mieliśmy na pierwszej córci i teraz czeka na drugą

1 polubienie

Zgadzam się :slight_smile: z canpol babies jest właśnie taka , fajnie się prezentuje. Słyszałam , że ma miłe melodyjki :slight_smile:

Daj znać jak testy, jestem ciekawa

2 polubienia

Testowałam ją. Jest naprawdę fajna :smiley:

1 polubienie

Daj znać jak wrażenia :slight_smile:

ja ja dostalam w paczce od canpol, jest spoko :slight_smile:

1 polubienie

Dziś zawiesiłam ją nad łóżeczkiem i póki co córcia zainteresowana :slight_smile: mimo, że nie jest typowo czarno-biała, to i tak zwraca uwagę córki, a ta bacznie obserwuje co tam się kręci :smiley:
Do tego przyjemna melodyjka z pozytywki :blush: (mam tylko nadzieję, że nie zacznie grać w nocy sama z siebie bo bym chyba na zawał zeszła haha :stuck_out_tongue_winking_eye:)

1 polubienie