Ooo, ale super, może jeszcze kiedyś wrócą do testowania
Ooo nawet nie wiedziałam że takie rzeczy też można było testować. Fajne rzeczy ogólnie ma firma #canpol
Oj tak, ja mam sporo zawieszek kontrastowych i jestem bardzo zadowolona. Rzeczy mają naprawdę fajną jakość, a są też w przystępnych cenach
tez uważam ze jest to bardzo dobra marka !
Tak I ma wszystko co trzeba dziecku i mamie o w bardzo dobrych cenach
Fajnie, że nie trzeba wydawać fortuny, żeby mieć dobre i sprawdzone produkty
Dokładnie, też uważam , że to bardzo dobra marka nigdy sie nie zawiodłam
fajnie tez ze jest to forum można tez dodatkowo podzielić się wzajemnie opiniami
To prawda, kompletując wyprawkę w ciąży zaczęłam tak naprawdę „spotkanie” z marką Canpol od majtek poporodowych, a teraz co chwilę coś od nich kupuję
Tak dokładnie , trafiłam tu kiedyś całkiem przypadkiem a wiele się już dowiedziałam .
Człowiek wejdzie przypadkiem, a potem okazuje się, że inne kobiety przeżywają dokładnie to samo. Czasem taka wspólna przestrzeń, gdzie można się wygadać bez oceniania, to najlepsza terapia
Tak dokładnie zawsze staram się dzielić też własnymi doświadczeniami i to jest fajne że mogę komuś pomóc
Ja nawet w sklepie widząc kobietę w ciąży która nie wie który płyn do kąpieli kupić albo który smoczek to zawsze pytam czy może pomóc bo niedawno to przechodziłam. Zawsze mówię że nie im droższe tym lepsze tylko im mniejszy skład z tyłu tym lepszy a najchętniej przy tym szamponikach dla dzidziusiów to bym powiesiła plakat z kodem QR do strony Pana tabletki
Hej! Na poczatek wzielabym tą z kontrastowymi elementami- dla takiego malucha na pewno lepiej sie sprawdzi. Osobiscie polecam wybrac taką ktora ma dzwiek bialego szumu, nie wyobrażam sobie bez tego pierwszych 3 miesiecy z bobasem
Biały szum mamy już zapewniony w Szumisiu aczkolwiek nie używamy go zbyt często, tylko już w „czarnej godzinie” kiedy żadne usypianie nie pomaga
O i to byłby fajny patent od razu byłoby wszystko jasne
U nas szum przy usypianiu to must have. Wydra od fisher price jeździ z nami nawet wózkiem
U nas też szumis od FP my mamy koale
Ale do wózka mamy taki mniejszy przypinany
Dla pierwszej córci nie miałam szumisia a dla drugiej już kupiłam. Zobaczymy jak się sprawdzi
przy pierwszym dziecku nie miałam żadnego szu misia , przy drugim rozważam kupno. polecasz taki gadżet ?