Katar u 3 miesięcznego dziecka

@Mamuska357 wlasnie go mamy i polecamy :hugs: dodatkowo fajną opcją muzyczki na odwrócenie uwagi maluszka :smiling_face_with_three_hearts::notes:

1 polubienie

Ja nie dostałam się do testów, ale gdyby mi przyszło kupić porządniejszy sprzęt to zdecydowałabym się na aspirator z Canpol Noseo - zakup go to i tak pewnie to kwestia czasu, ale tak to na co dzień sprawdza mi się aspirator z Fridy :slight_smile: taki prosty, gdzie sama zasysasz :slight_smile:

My tez mamy z canpol i super sobie radzi :slight_smile: wczesniej mielismy katarek i on zasysa wszystko, nawet mózg :joy::joy:

U nas super sprawdza się happinosek z masmed :smiling_face:

Teraz mając i używając ten z canpola nie wyobrażam sobie jak to można dobrze zrobić ustnym :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Ja odciągam tylko ustnym :grin:

Serio ? No podziwiam , a nie poszło ci nieraz za daleko ?:crazy_face::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Nie, bardzo fajnie to działa ja używam karetek travel od urodzenia malucha. Teraz kupiłam ten. Canpol ale też ustny.

W końcu zdecydowaliśmy się na ten nowy z Canpol. Na prawdę daje radę i w nocy też jest ok :slightly_smiling_face: dzięki za podpowiedzi :grin:

2 polubienia

Ooo , no ja jestem mega zadowolona ale z tego elektronicznego pierwszego modelu z Canpol .

Wczoraj testowałam canpola ten aspirator co się ściąga dziecku gile ustami bardzo fajny jest.

Ja mam mesmed i katarek do nosa podłączany do odkurzacza albo ustnie można odciągać. Mesmed nie polecam. Średnio ściąga katar. Jak masz zwykłego spika czy cos to po jakiś tam próbach jednych czy drugich jakoś się może uda. Ale ciężko. Zawsze przed odciągnięciem używam disnemar baby sól morska. Bardzo fajne i polecam. Czystym serduszkiem.

Polecam robić również inhalacje nebud dose ( zielone opakowanie ) tylko nie strikte na buzię. Tylko wkładasz do łóżeczka czy dostawali robisz taki baldachim i tak wpuszczasz dym z inhalacji i po inhalacji odcinasz katarek. U nas fajnie pomogła równie masz majerankowa pod nosek.