Ja też mam długie włosy, może nie tak długie jak Aiisa :) ale sięgają do połowy pleców. Nie wyobrażam sobie ich ściąć. Mam podobny problem co oliwcia - włosy ciężko się rozczesują i puszą... Chętnie dowiem się jak efekty po takim zabiegu. Od dłuższego czasu planuję coś z nimi zrobić, żeby choć trochę ułatwić sobie życie :)
Pół roku wygody, fajna sprawa. Moje na szczęście mimo iż gęste, to się super rozczesują, przynajmniej to. A te prostowanie to może i przemyślę, ale jak już wrócę do pracy. Na siedzenie w domu to mi na razie szkoda kasy.
Zdecydowanie polecam nanoplastię :) efekt u mnie utrzymuje się dłużej niż przy keratynie, a próbowałam już różnych. Do tego nigdy nie miałam tak miękkich i prostych po żadnym zabiegu. Jestem zakochana w efekcie, będę polecać i jestem już oddana tylko nano :) Bardzo ważne jest też dla mnie, że nie ma zapachu. Nie drażni mnie w nos, ani nie łzawią oczy to też zdecydowanie na plus! Sama robiłam w Bielsku w https://keratinmoment.pl/ i trochę się naszukałam osoby, bo tak naprawdę jest to nowy zabieg i jeszcze nie wszędzie go wykonują. Ogólnie polecam! :)
Nie słyszałam o takim a ma ktoś efekty jeszcze i mógłby się zdjęciami pochwalić byłabym wdzięczna bardoz mnir ciekawi ta metoda.
Na fb jest grupa i tam dodaje się efekty przed i po...
Jak się Nazywa? Można chętnie bym dołączyła
Pattmaz to jest grupa zamknięta więc ja muszę cię dodać. A nazywa się "efekty kolagenowe souvre"
Mogę Ci wysłać zaproszenie jeśli chcesz
Hej, ja robiłam sobie zarówno keratynę, jak i nanoplastię. Oba zabiegi są trochę inne i dają inny efekt. Nanoplastia się u mnie utrzymuje znacznie dłużej.
Co do cen to ja płaciłam wg tego cennika https://keratinmoment.pl/cennik/
Czas wykonania, ani cena nie jest taka sama. Z keratyną siedziałam 15 minut, a z nanoplastią ponad godzinę. Po nano też na koniec było mycie włosów. U mnie keratyna to tak z 2 godziny, nanoplastia ponad 4, ale było warto. Nie żałuje! Włosy są idealnie proste, mega miękkie i błyszczące. Chyba ten blask mnie najbardziej cieszy, bo miałamz awsze bardzo matowy włos.
Hej, ja robiłam sobie zarówno keratynę, jak i nanoplastię. Oba zabiegi są trochę inne i dają inny efekt. Nanoplastia się u mnie utrzymuje znacznie dłużej.
Co do cen to ja płaciłam wg tego cennika https://keratinmoment.pl/cennik/
Czas wykonania, ani cena nie jest taka sama. Z keratyną siedziałam 15 minut, a z nanoplastią ponad godzinę. Po nano też na koniec było mycie włosów. U mnie keratyna to tak z 2 godziny, nanoplastia ponad 4, ale było warto. Nie żałuje! Włosy są idealnie proste, mega miękkie i błyszczące. Chyba ten blask mnie najbardziej cieszy, bo miałamz awsze bardzo matowy włos.
Ja robiłam tylko keratynowe prostowanie.
Za 1 razem trzymały mi się ok 6 miesięcy, natomiast za 2 już była jakaś lipa, może mi zrypaly coś i po miesiącu już była klapa
Czy to jest też nazywane botoksem dla włosów?
Ja byłam na botoxie. Ale przed ciąża.. Teraz tez musze iść. W zakładzie mówili żeby chociaż 3x sobie zrobić. ;))) wtedy efekt dłużej się utrzymuje:)
Nie robiłam ale koleżanki robiły i bardzo zadowolone ale koszt około 300 zł u mnie więc szkoda mi po prostu kasy. Tak 5 6 miesiecy się trzymają wyprostowane
Ja sobie sama w domu robiłam kreatynowe prostowanie ale strasznie smierdzi ^^ efekt był fajny ale 2 razem jak robiłam to poparzyłam głowę:(
Superczas sama ?! Wow odważna jesteś
Superczas sama ? To gdzieś u fryzjera kupiłaś keretyne?
na allegro kupiłam zestaw czytałam opinie dobre były i zaryzykowałam, no ale 1 raz super wszystko a za 2 razem jakos koło 1 rok później już głowe popaliłam i nw czy to przez preparat bo nie mogłam znaleźć tego samego sprzedawce czy po prostu za blisko głowy robiłam.
Superczas jesteś szalona ! haha ja bym tak nie zaryzyzowała :D
Mazia- teraz jak tak myślę to sama sie dziwię mogła zostać łysa;p hahah mąż się śmieje że robię sie poważna a ja mówię ze no kiedyś trzeba a teraz będę mama to muszę sie ogarnąć. Ale wcześniej lubiłam wyzwania a zawsze jak mogłam w jakiś sposób zaoszczędzić i zrobić sama to ja pierwszaa;p