Keratynowe prostowanie włosów plus Nanoplastia

Superczas no ja się boję kombinować z włosami, ale zawsze miałam ich mało. Dopiero jakoś od czasów jak zaczęłam powiększać rodzinę te włosy stały się gęstrze , więc jak mam cos robić to już wolę iść do fryzjera bo się boję 

Ja mam burzę na głowie, ale sama bym z takim preparatem z internetu to nie zaryzykowała. Jak poważniejszy zabieg na włosach to tylko dobry fryzjer.

Superczas oj na allegro to bym się chyba bala faktycznie do odważnych należysz

Dziewczyny ja to szalona jestem ;p poczytałam najpierw opinie jaki preparat szukać i działałam;p lubie zmiany na głowie, teraz chcę obciąć ale ciężko mi było męża namówić do tego On lubi długie włosy a przez to ja już mam do tyłka... ale sie zgodził i chyba po porodzie mała zmiana sie szykuje. z Jednej strony chce a z drugiej mi szkoda;d

Superczas takie dlugo włosy i jeszcze tak ryzykowałas ! Loo faktycznie jesteś szalona ja bym się bała jeszcze bardziej mając takie długie włosy 

Superczas to włosy musisz mieć piękne jak takie długie ☺ u mnie za ramiona i nie chcą rosnąć ☺

Ja czytałam że w Ciązy nie rosną ale jakoś chyba delikatnie cos tam poszły do przodu, ale nawet końcówek teraz nie obcinam bo zakaz od mojej mamy xd a Mąż sie cieszy mówi ze ten zabobon Mu sie podoba;p To przez Niego zapuszczałam bo ja to sie szybko nudze ;p juz dawno bym obcięła xd

Superczas twoje wlosy muszą być piekne takie długie, tez kiedyś mialam bardzo długie a teraz tylko za łopatki. Dziewczyny mi od 2 tygodni qlosy wychodzą garściami aż strach pomyśleć co to bedzie a tez chce iść na nanoplastyke bo odłożyłam już kaskę i teraz tylko czekam na chwilę wolnego czasu i muszę coś z sobą zrobić. Chciałabym jeszcze wymodelować brwi permanentnym ale muszę jeszcze czekać aż przestanę karmić piersia bo muszę wyleczyć skórę na twarzy z brodawczaka płaskiego a zeby sie go pozbyć muszę wziąść antybiotyk specjalny na to.

Superczas w ciązy może nie tyle co rosną szybciej, ale nie wypadają to duża zaleta. 

Darulka Ty już po porodzie to faktycznie przychodzi ten okropny czas kiedy to mój mąż mówił, że więcej mi włosów wypada niż naszemu psu ;/ 

A też slyszalam ze w ciazy się nie powinno podcinac włosów ☺

No powiem wam że mi zawsze wypadały mega a tera nie, ale nie myślałam o tym, teraz już sie boje co będzie po porodzie... Normalnie będę łysa...
Darulka - o to fajnie że dbasz o siebie i robisz coś dla siebie;) 

No właśnie słyszałam że w ciazy te włosy wypadaja ze szok ja nie mam naszczescie z tym problemu

Nati właśnie odwrotnie w ciąży nie wypadaj,ale za to po ciąży jest kosmos. Ja tam muszę podciąć teraz przed porodem,ale moja fryzjerka ma urlop i kurcze mogę nie zdążyć haha

serio boje sie tego co bedzie;p Mazia a no może tak być;p

O Mazia to mnie zmartwilas teraz 

No niestety tak jest,ale spoko potem stosowałam.biotebal i włosy jakoś zaczęły rosnąć znowu w większych ilościach 

czyli sprawdził sie u Ciebie biotebal 

Będę miała na uwadze

Ja gos tosuje od lat. Kuracja 3 miesiące po 5mg i mi to pomaga. Potem jakieś pół.roku przerwy może dłużej i znowu 

o prosze, jak pomaga dobrze wiedzieć ;)