Na drugich prenatalnych,w 23 tc
U mnie też późno , dopiero na połówkowych ![]()
U nas już w 12 tygodniu lekarz bez wahania powiedział, że będzie chłopiec 🩵:baby:t2: choć wiedzieliśmy, że jest to na tyle wcześnie, że może jeszcze się okazać co innego, ale jednak na każdych kolejnych badaniach lekarze tylko nas utwierdzali w tym co powiedział nam ten pierwszy lekarz na tak wczesnym etapie
i tak dziś cieszymy się już naszym Synkiem, który jest z nami 🩵
W 10 tygodniu bo robiliśmy badania genetyczne NIFTY, ale też na USG I trymestru synek już się ujawnił i tak na każdej wizycie pokazywał, że w brzuchu siedzi na pewno chłopak ![]()
Ja dość szybko, bo już w 14 tygodniu i płeć nie zmieniła się do porodu. Nie robiłam badań prenatalnych, lekarz powiedział płeć wg USG
Starał się być tajemniczy
![]()
Często te przeczucia rodziców się sprawdzają ![]()
Jak się czuliście z tą zmianą?
![]()
Wspaniale
Lekarze mieli dobre oko ![]()
Trochę sie nastawilismy na drugiego Synka… takze to byla mila niespodzianka
Bo marzyla Nam sie parka ![]()
12 tydzień
i wszystko się potwierdziło:)
Dość szybko, bo w 13 tc
lekarz stwierdził , że jest pewny w 100%, że chłopczyk …. Córka wyszła z gabinetu z płaczem, bo chciała siostrzyczkę ![]()
U nas to od początku chłopca było widać:rofl:![]()
![]()
Ja dowiedziałam się w 18 tygodniu ciąży jak byłam na Izbie przyjęć w szpitalu.
O rany
a możemy wiedzieć co sie działo ze na izbę przyjęć trafiłaś ?
Słuchajcie teraz moja znajoma będzie rodzić jakoś marzec/kwiecień i nie chcieli wiedzieć płci. Przy ostatnim USG wchodząc powiedzieli że nie chcą wiedzieć płci więc żeby lekarz im nic nie mówił. A lekarz pod koniecznie mówi , nooo piękny, zdrowy chłopak się nam szykuje, koleżanka mówi że do rzęs że mąż z nią był i ja uspokajał bo chciała lekarza zabić ![]()
![]()
a on to zrobił po prostu jakoś tak nie ze specjalnie jednak 90% rodziców chce znać płeć
Podziwiam rodziców, którzy nie chcą poznac plci.przed porodem ![]()
Ja bym nie wytrzymała
Też bym je wytrzymała, ja już po wejściu do auta po wizycie rozesłałam zdjęcie z USG z podpisem do najbliższych ![]()
Ups! Na pewno to nie było celowe i zrobił to z automatu
mój maluch swieci klejnotami na każdym USG
i bym raczej nie wytrzymała do końca nie znając płci
chciałam wiedzieć od razu czy kupować bardziej męskiej czy damskie ubranka ![]()
Ja też bym nie wytrzymała. Dokładnie Robił to z automatu ale podobno nikomu nie powiedzieli co ma być. No nam powiedzieli ale my nie znamy nikogo z ich rodziny także nie wygadamy nikomu bo nawet nie mamy komu ![]()
![]()