Kiedy poznałyście płeć dziecka?

Na drugich prenatalnych,w 23 tc

U mnie też późno , dopiero na połówkowych :slight_smile:

U nas już w 12 tygodniu lekarz bez wahania powiedział, że będzie chłopiec 🩵:baby:t2: choć wiedzieliśmy, że jest to na tyle wcześnie, że może jeszcze się okazać co innego, ale jednak na każdych kolejnych badaniach lekarze tylko nas utwierdzali w tym co powiedział nam ten pierwszy lekarz na tak wczesnym etapie :blush: i tak dziś cieszymy się już naszym Synkiem, który jest z nami 🩵

1 polubienie

W 10 tygodniu bo robiliśmy badania genetyczne NIFTY, ale też na USG I trymestru synek już się ujawnił i tak na każdej wizycie pokazywał, że w brzuchu siedzi na pewno chłopak :smiley:

Ja dość szybko, bo już w 14 tygodniu i płeć nie zmieniła się do porodu. Nie robiłam badań prenatalnych, lekarz powiedział płeć wg USG

Starał się być tajemniczy :crazy_face: :heart:

1 polubienie

Często te przeczucia rodziców się sprawdzają :heart:

1 polubienie

Jak się czuliście z tą zmianą? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Wspaniale :heart_eyes: :heart: Lekarze mieli dobre oko :raised_hands:

1 polubienie

Trochę sie nastawilismy na drugiego Synka… takze to byla mila niespodzianka :heart: Bo marzyla Nam sie parka :heart:

12 tydzień :heart: i wszystko się potwierdziło:)

1 polubienie

Dość szybko, bo w 13 tc :smiling_face: lekarz stwierdził , że jest pewny w 100%, że chłopczyk …. Córka wyszła z gabinetu z płaczem, bo chciała siostrzyczkę :see_no_evil:

1 polubienie

U nas to od początku chłopca było widać:rofl::rofl::rofl:

Ja dowiedziałam się w 18 tygodniu ciąży jak byłam na Izbie przyjęć w szpitalu.

O rany :frowning: a możemy wiedzieć co sie działo ze na izbę przyjęć trafiłaś ?

Słuchajcie teraz moja znajoma będzie rodzić jakoś marzec/kwiecień i nie chcieli wiedzieć płci. Przy ostatnim USG wchodząc powiedzieli że nie chcą wiedzieć płci więc żeby lekarz im nic nie mówił. A lekarz pod koniecznie mówi , nooo piękny, zdrowy chłopak się nam szykuje, koleżanka mówi że do rzęs że mąż z nią był i ja uspokajał bo chciała lekarza zabić :rofl::rofl::rofl: a on to zrobił po prostu jakoś tak nie ze specjalnie jednak 90% rodziców chce znać płeć

Podziwiam rodziców, którzy nie chcą poznac plci.przed porodem :slight_smile:
Ja bym nie wytrzymała

Też bym je wytrzymała, ja już po wejściu do auta po wizycie rozesłałam zdjęcie z USG z podpisem do najbliższych :sweat_smile:

1 polubienie

Ups! Na pewno to nie było celowe i zrobił to z automatu :grinning: mój maluch swieci klejnotami na każdym USG :sweat_smile: i bym raczej nie wytrzymała do końca nie znając płci :grinning: chciałam wiedzieć od razu czy kupować bardziej męskiej czy damskie ubranka :grinning:

1 polubienie

Ja też bym nie wytrzymała. Dokładnie Robił to z automatu ale podobno nikomu nie powiedzieli co ma być. No nam powiedzieli ale my nie znamy nikogo z ich rodziny także nie wygadamy nikomu bo nawet nie mamy komu :rofl::rofl:

1 polubienie